Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare. Ce pedeapsă au primit

Publicat pe

Leo de la Strehaia, pe numele său real Ion-Stelică Mihai, și mama lui, Maria Mihai, zisă și Patroana, au fost condamnați la închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală. Decizia Tribunalului București este definitivă și nu poate fi atacată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare. Cei doi au fost reținuți de oamenii legii, după ce s-au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Leo de la Strehaia a primit doi ani și jumătate, iar mama lui a fost condamnată la doi ani în spatele gratiilor.

Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare. Ce pedeapsă au primitLeo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare. Ce pedeapsă au primit

Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare. Vărul și fratele lui vitreg merg și ei după gratii

Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare. Inițial, în data de 27 iulie, anul curent, Tribunalul București i-a condamnat pe Leo de la Strehaia, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, la câte 3 ani de închisoare.

„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an și 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Cei în cauză urmează să fie încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin', a transmis IPJ Mehedinți.

Leo de la Strehaia: „Am fost judecați cu japca'

Faptele urmau să se prescrie pe 2 octombrie 2021, astfel că judecătorii au încercat să ofere un verdict definitiv până la acea dată.

„Cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare, numai în ceea ce priveşte dispoziţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale', se arată în documentul oficial.

După ce a aflat sentința, Leo de la Strehaia a publicat un filmuleț pe contul său oficial de YouTube în care acuză că el și mama lui au fost judecați în timp ce se aflau în izolare, și că „au fost judecați cu japca'.

„Eu şi Patroana, e o situaţie foarte grea pentru noi. Suntem şi în izolare de COVID şi am fost judecaţi fără să putem să mergem la judecată. Doamna judecătoare a trecut peste COVID.

Am fost judecaţi cu japca, nu s-a ţinut cont de COVID, nu s-a ţinut cont de nimic. Eu eram bolnav de COVID, eram în pat, am leşinat şi doamna judecătoare ne suna pe telefon şi voia să dăm declaraţii.

Eu n-am dat nicio declaraţie în acest proces, pentru că doamna judecătoare nu a vrut să vin în sală să am ultimul cuvânt în acest dosar', a spus Leo de la Strehaia în filmare.

Judecătoarea i-ar fi defavorizați

Ea pretinde că judecătoarea care a dat sentința în dosar ar fi primit ordin de la DNA.

„Este un dosar de 12 ani de zile, s-a ocupat tata de această firmă şi m-au băgat pe mine. Nu au nicio probă, dar doamna judecătoare a primit ordin de la DNA să mă execute.

Am fost executaţi. Cum să nu ai milă de Patroana? Să calci peste orice ca să te ţii de ordinul DNA-ului. Am fost judecaţi cu japca. Pentru mine, puşcăria înseamnă moartea', scrie el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter