Leonardo DiCaprio – Înconjurat de femei superbe la Saint Tropez

Publicat pe

Actorul Leonardo DiCaprio a fost amfitrionul unei gale caritabile organizată ca în fiecare an la Saint Tropez.

 

Evenimentul foarte glam a avut loc pe un iaht de lux, iar la el au participat nume extrem de cunoscute din muzică sau modelling, în timp ce Leonardo DiCaprio a fost, ca de obicei, extrem de discret.

 

Mariah Carey, Bono, dar şi numeroase top modele au ţinut să-şi arate susţinerea pentru programele desfăşurate de Leonardo DiCaprio Foundation în privinţa protejării mediului înconjurător.

 

Doutzen Kroes, Constance Jablonski, Joan Smalls sau Naomi Campbell s-au aflat pe lista supermodelelor invitate de Leonardo DiCaprio. Singura absentă a fost Nina Agdal, frumoasa daneză de 24 de ani, cea cu care se presupune că Leo ar avea în prezent o relaţie.

 

Actorul a ţinut să aducă un omagiu victimelor atentatului de la Nisa, anunţând o donaţie generoasă pentru „Give For France', program dedicat familiilor victimelor şi supravieţuitorilor de pe Promenade des Anglais.

 

La licitaţia organizată s-au strâns aproximativ 45 de milioane de dolari, bani obţinuţi din scoaterea la licitaţie a unor tablouri aparţinând lui Jeff Koons sau Picasso, un weekend cu actorul la Palm Springs, un zbor cu elicopterul deasupra Everestului.

 

Foto: Hepta

 

Leonardo DiCaprio – Înconjurat de femei superbe la Saint TropezLeonardo DiCaprio – Înconjurat de femei superbe la Saint Tropez
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter