Leonardo DiCaprio, înconjurat de frumoase la Saint-Tropez

Publicat pe

Peste 40 de milioane de dolari a strâns Leonardo DiCaprio la Saint Tropez unde a avut loc cea de-a doua gală pentru strângerea de fonduri în vederea protejării mediului înconjurător.

 

Printre invitaţii ajunşi pe domeniul Bertaud-Belieu, celebru pentru culturile de viţă de vie, s-au aflat Elton John, Marion Cotillard, John Legend, Prinţul Albert al II-lea de Monaco, Kate Hudson, Adrien Brody, Irina Shayk, Orlando Bloom, Chris Tucker.

 

Michele Rodriguez si Jessica Stam au ieşit în evidenţă prin rochiile lor transparente într-o seară în care Leo a avut-o alături pe noua lui iubită, Kelly Rohrbach.

 

Blondă, delicată, îmbrăcată într-o rochie mov, care i-a lăsat talia la vedere, Kelly a fost extrem de degajată, făcând faţă cu brio evenimentului la care multe priviri au fost aţintite spre ea. Top modelul de 25 de ani s-a fotografiat cu nonşalanţă în mijlocul culturilor de viţa de vie, arătându-şi rochia Roberto Cavalli.

 

Această gală a fost organiză pentru susţinerea fundaţiei înfiinţate de starul hollywoodian în 1998 care luptă pentru protejarea ultimelor zone neurbanizate şi găsirea unor soluţii prin care oamenii şi natura să coexiste.

 

Leonardo însuşi a scos la licitaţie un ceas Rolex, opere semnate de Andy Warhol şi Banksy, care s-au vândut pentru 2 milioane de dolari. Două concerte private ale lui Elton John s-au adjudecat imediat pentru fabuloasa sumă de 3 milioane de dolari. Omul de afaceri Tom Barrack a cumpărat pentru 11 milioane de dolari o proprietate pe o insulă din Belize, aflată în proprietatea lui DiCaprio. Până în 2018 această insulă va fi transformată într-un loc 100 % ecologic, pe care vor exista 68 de locuinţe cu plaje private.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Leonardo DiCaprio, înconjurat de frumoase la Saint-TropezLeonardo DiCaprio, înconjurat de frumoase la Saint-Tropez
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter