Leonardo DiCaprio – Pasiunea lui sunt top modelele

Publicat pe

Leonardo DiCaprio are o slăbiciune pentru top modele, fapt confirmat si in prezent de actorul in varsta de 41 de ani care are o relatie cu superba Kelly Rohrbach, despre care multi spun ca aceasta este aleasa pe care o va duce in fata altarului.

 

Inainte de a fi cu Kelly, DiCaprio a avut o relatie cu  supermodelul german Toni Garrn, împreună cu care era din 2013. Intre cei doi era o diferenta de varsta de 18 ani, iar povestea lor de dragoste s-a desfasurat discret.

 

Din 1996, de când „Titanicul' l-a făcut celebru, Leo nu a putut fi văzut decât în compania unor femei superbe. De la Kristen Zang la Blake Lively, Gisele Bundchen sau Erin Heatherton, top modele sau actriţe celebre au căzut victime şarmului său.

 

Cu Gisele Bundchen s-a iubit între 2000 şi 2005, perioadă presărată cu numeroase împăcări şi despărţiri. S-au despărţit definitiv în 2005, iar top modelul brazilian are acum o familie superbă şi 2 copii.

 

Leo s-a consolat rapid în braţele lui Bar Rafaeli, top model israelian, pe care o întâlnise la un concert U2 de la Las Vegas. Povestea de iubire avea să se termine definitiv în 2011.

 

În timpul Festivalului de film de la Cannes o întâlneşte în 2011 pe Blake Lively. După numeroase călătorii exotice, relaţia se sfârşea după numai 5 luni.

 

În timp ce filma în Australia pentru „Marele Gatsby', DiCaprio s-a iubit cu top modelele australiene Alice Crawford şi Kendal Schuler, dar a fost văzut şi în compania româncei Madalina Ghenea.

 

Erin Heatherton, model al casei Victorias Secret, i-a căzut şi ea în mreje, dar ceea ce părea o mare poveste de dragoste s-a terminat rapid în mai puţin de 1 an.

 

Naomi Campbell si Helena Christensen, două dintre top modelele faimoase, l-au iubit şi ele, în trecut, pe DiCaprio. Dacă Helena nu a confirmat niciodată zvonurile, Naomi, care a avut o scurtă relaţie cu el în 1997, a rămas prietenă cu actorul.

 

Foto: Hepta

 

Leonardo DiCaprio – Pasiunea lui sunt top modeleleLeonardo DiCaprio – Pasiunea lui sunt top modelele

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter