Leonardo DiCaprio şi-a vândut vila din California. Cum arată proprietatea de peste 2 milioane de dolari

Publicat pe

La doar 2 luni dupa ce şi-a scos la vânzare casa  din California, actorul Leonardo DiCaprio a reuşit să o vândă pentru 2, 24 milioane de dolari.

 

Câştigătorul Premiului Oscar de anul acesta a cerut iniţial 2.395 milioane de dolari pe această proprietate pe care a scos-o la vânzare la o săptămână dupa ce se hotărâse să-şi vândă şi casa din Malibu, pe care cerea peste 10 milioane de dolari.

 

Ranch-ul din Studio City California a fost cumpărat în 2014 şi renovat complet, făcând parte din afacerile imobiliare pe care actorul le deţine. Are 4 camere, 3 băi, o bucătărie imensă şi o suprafaţa vitrată foarte mare.

 

Vila construită în 1937 are, de asemenea, piscină şi terasă, şi se află foarte aproape de Bulevardul Ventura.

 

Leonardo DiCaprio locuieşte într-o casă aflată la Hollywood şi are alte proprietăţi în Hollywood Hills, Palm Springs sau New York.

 

Foto: Hepta

 

Leonardo DiCaprio şi-a vândut vila din California. Cum arată proprietatea de peste 2 milioane de dolariLeonardo DiCaprio şi-a vândut vila din California. Cum arată proprietatea de peste 2 milioane de dolari

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter