Lidia Buble își dorește să aibă cinci copii: ”Da, sunt însărcinată, dragii mei”

Publicat pe

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și așa își dorește să fie și viitoarea sa familie. Cântăreața ar vrea să aibă cinci copii, însă vrea ca totul să se întâmple la momentul potrivit. Lidia Buble este foarte fericită alături de Răzvan Simion.

Cântăreața este foarte apropiată de familia ei și își iubește foarte mult frații, dar și nepoții. În fiecare an, Lidia Buble face pe Moș Crăciun și se pregătește cu cadouri pentru toți membrii familiei. Iubita lui Răzvan Simion a recunoscut că pentru moment nu va face copil, mai ales că încă nu este căsătorită.

„Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus! Acum vine Crăciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă. Îmi doresc să am cinci copii'a declarat Lidia Buble, la o emisiune TV.

Lidia Buble se vede mireasă alături de Răzvan

Răzvan Simion încă nu a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble, însă nu vor să grăbească lucrurile. Cei doi se înțeleg foarte bine și au o relație foarte bună. Lidia Buble și Răzvan Simion își doresc copii, însă când va fi momentul potrivit.

'Vreau, îmi doresc (n.r. să fie mireasă). Mă văd măritată şi cu copii. Chiar dacă am 25 de ani, mă văd de 12, cel mult 15. Îmi doresc să am copii, doar că nu simt că este acum momentul. Nu vreau să fac că acum trebuie, şi că toate surorile mele s-au căsătorit. Eu simt lucrurile altfel.', a spus Lidia Buble la Interviurile VIVA!.

Citește și: Lidia Buble se vede mireasă peste doi ani. Cântăreaţa nu vrea să grăbească nunta cu Răzvan Simion

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Lidia Buble a vorbit în premieră despre relația cu copiii lui Răzvan: 'Îi consider frați mai mici' EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter