Lidia Buble, noul jurat de la "Bravo, ai stil", sezonul 5. Cântăreaţa e pregătită pentru noua provocare

Publicat pe

Surprize în această săptămâna în cea mai iubita emisiune de fashion din România, Bravo, ai stil'!'. Fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici li s-au pregătit noutăți de maximă importantă, atât în ceea ce privește componentă juriului, cât și a concurentelor.

Odată cu eliminarea Mirelei din show, în Gala precedentă, iată că celor 9 fete aspirante la titlul de Cea mai stilată femeie din România, li se alătură o coua candidate pentru acest titlu. În ediția de mâine, difuzată la ora 23:00, telespectatorii o vor putea cunoaște, în premieră, pe cea care vine în platoul emisiunii de la Kanal D.

Lidia Buble, noul jurat de la „Bravo, ai stil”

O altă noutate a acestei săptămâni Bravo, ai stil!' este dată de faptul că celor trei jurați cu state vechi, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, li se va alătură o artista care a cucerit podiumurile muzicale din România.

Pe parcursul celor patru zile de competitive, difuzate în această săptămâna, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline Bravo, ai stil!'. Artista se află pentru prima dată în platoul show-ului, declarându-se o fană înfocată a competiției de modă.

Voi încerca să fiu drăguță cu toate fetele!', le-a transmis Lidia Buble concurentelor.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter