Lidia Buble şi Răzvan Simion au botezat o fetiţă. Ce emoţii i-au încercat în biserică pe cei doi

Publicat pe

Lidia Buble şi Răzvan Simion au botezat în weekend o fetiţă. Evenimentul a fost unul special pentru ei deoarece, pentru prima dată, sunt în această postură împreună. Au devenit părinţi spirituali pentru micuţa Lidia. I-au promis că o să o ajute şi să o sprijine. În biserică emoţiile i-au cuprins. 

Lidia Buble a vorbit despre sentimentul imens de bucurie pe care l-a trăit în timpul slujbei de botez. Artista a mărturisit ca la un moment dat a fost geloasă pe iubitul ei, atunci când a ținut fetița în brațe.

„Lui Răzvan îi plac foarte mult copiii, se şi pricepe. Aş fi vrut să o ţin eu în braţe, am fost geloasă, dar am înţels că trebuie să o ţină el. E o prinţesă şi i-am luat o rochiţă de prinţesă. Urmează să sărbătorim acest eveniment minunat. Am fost copleşită de emoţii, mi-a plăcut mult', a spus Lidia Buble la Antena Stars.

Lidia Buble și Răzvan Simion, căsătorie de probă pe o plajă exotică

O imagine postată de Lidia Buble a reaprins speranța în rândul admiratorilor ei și ai coprezentatorului de la Neatza. Cântăreața și omul de televiziune, îmbrățișați și sărutându-se pasional, pe o plajă exotică, alături de mai mulți martori și în fața unui maestru de ceremonii. ‘2018 = FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE❤DOAMNE , ÎȚI MULȚUMESC 🙏’, a scris cântăreața.

Momentul surprins în imagini nu este nunta propriu-zisă, ci un fel de repetiție a momentului solemn ce va veni la un moment dat. Fotografia a fost făcută de cei doi în timpul vacanței în Maldive, pe care au avut-o în anul ce se încheie azi.

‘Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit?‘, au vrut să știe fanii. Iată și răspunsul artistei:

‘Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească. Nu am făcut nici o nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj’, a declarat Lidia Buble, la vremea aceea pentru siteul www.dcnews.ro.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter