O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare

Publicat pe

Ligia Hoka a șocat o țară întreagă atunci când a participat la celebra emisiune Frumusețe pe muchie de cuțit. Ea a fost transformată complet, astfel încât la finalul ediției părea cu totul altă persoană. Medicii i-au refăcut dantura, i-au injectat botox în riduri și au făcut câteva alte intervenții pentru ca femeia să arate cu cel puțin zece ani mai tânără.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oamenii care au urmărit emisiunea au fost de-a dreptul șocați de transformarea Ligiei, fiind una dintre cele mai impresionante de-a lungul emisiunii.

Cum arată acum Ligia Hoka, la zece ani de la transformarea totală

O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformareO mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare

În urmă cu zece ani, Ligia Hoka pășea pe platoul emisiunii Frumusețe pe muchie de cuțit de teamă că soțul ei o va părăsi din cauza înfățișării sale.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

Atunci, ea a devenit o cu totul altă persoană. Cu dantura reparată, o nouă tunsoare și câteva retușuri ale chirurgului estetician, Ligia Hoka a devenit de nerecunoscut. Unii chiar i-au comparat înfățișarea cu cea a lui Sharon Stone.

Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

În toți acești ani, Ligia Hoka a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trasformată de pe platoul emisiunii. Acum, Ligia Hoka arată în mare parte la fel ca atunci, asta pentru că a început o viață nouă, în care a decis să se pună pe primul loc.

Ce declara Ligia în urmă cu zece ani, după transformare

„Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional. Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate', dezvăluia Ligia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter