Lili Sandu, pictorial sexy înainte de Sărbători. Vedeta a pozat în ipostaze inedite la aproape 40 de ani

Publicat pe

Lili Sandu a realizat un pictorial sexy exclusiv pentru revista VIVA!. Vedeta arată impecabil, în luna mai a anului 2019 va împlini 40 de ani!

Sezonul festiv aduce în primplan ținute elegante și pline de strălucire. Pentru un look glam, mizează pe materiale prețioase precum pielea lăcuita sau lame-ul. Dacă nu știi ce să porți, Lili Sandu îți propune 5 outfituri spectaculoase, perfecte pentru petrecerile ce urmează.

Priveşte galeria FOTO!

Lili Sandu, pictorial sexy înainte de Sărbători. Vedeta a pozat în ipostaze inedite la aproape 40 de aniLili Sandu, pictorial sexy înainte de Sărbători. Vedeta a pozat în ipostaze inedite la aproape 40 de ani

Pictorialul îl puteţi găsi în numărul de decembrie al revistei VIVA!. E disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Lili Sandu nu are planuri de căsătorie și copii

Vedeta este foarte fericită alături de iubitul ei mai tânăr și este mulțumită de tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Relația vedetei cu Silviu Tolu merge foarte bine. Lili Sandu nu se gândește prea curând la căsătorie sau la un copil, considerând că asta nu era o prioritate pentru ea în aceste momente.

Foto: Tibi Vîntur 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter