Lindsay Lohan – Agresată în public de iubitul milionar - VIDEO

Publicat pe

Relaţia dintre Lindsay Lohan şi milionarul rus Egor Tarabasov a degenerat, actriţa fiind agresată pe o plaja din Mykonos de către iubitul său.

 

lindsay lohan

 

O serie de fotografii, dar şi un clip care surprind ce s-a întâmplat între cei doi au început să circule pe Internet.

 

În urmă cu 2 săptămâni, cei doi s-au despărţit după un scandal de pomină care a avut loc la Londra, în apartamentul vedetei, poliţia fiind chemată la faţa locului.

 

Lindsay a făcut lumină în acest caz într-un interviu acordat pentru Daily Mail. „Nicio femeie nu poate fi lovită în asemenea fel şi să continue relaţia cu acel bărbat', a declarat ea. „Am realizat imediat că nu putem rămâne într-o relaţie doar pentru că ne iubim', a spus ea.

 

Cei doi au sărbătorit în Mykonos ziua de naştere a actriţei, care a împlinit 30 de ani în luna iulie.

 

După ce a încercat să-i arunce telefonul pe geamul maşinii, Lindsay Lohan avea să simtă furia lui Egor îndreptată asupra ei. Acesta a bruscat-o, iar actriţa spune acum că nu a fost pentru prima dată violent cu ea.

 

Trebuie sa inchei socotelile cu Egor. Il iubesc, insa nu mai am incredere in el si nu ma simt in siguranta in preajma lui. Stiu ca nu sunt un inger, insa chiar am incercat sa fac relatia sa mearga. I-am propus sa mergem la terapie pentru cupluri, insa m-am lovit de refuzuri'.

 

Cei doi au fost împreună aproape 10 luni, iar Lindsay a dezvăluit că Egor a cerut-o în căsătorie în luna septembrie. Cei doi plănuiau să facă nunta anul viitor, locaţia aleasă fiind Lacul Como.

 

„Tot ce imi doream este sa ma marit si sa ma stabilesc la casa mea. Imi doresc patru copii, iar eu si Egor am vorbit mult timp despre ideea unei familii numeroase'.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter