Lindsay Lohan – Înşelată şi însărcinată? Vedeta este din nou în centrul unui scandal!

Publicat pe

Lucrurile păreau să meargă perfect pentru Lindsay Lohan în ultima perioadă, după ce la începutul anului ea s-a cuplat cu Egor Tarabasov, un tânăr rus foarte bogat.

 

Weekend-ul acesta însă, Lindsay aflată în casa din Kensington, Londra, a chemat poliţia susţinând că Egor a încercat să o strângă de gât. La sosirea poliţei, Lindsay şi Egor nu se mai aflau acolo pentru a oferi explicaţii.

 

Fosta vedetă Disney şi-a acuzat sâmbătă iubitul în vârstă de 22 de ani că a înşelat-o, ea postând pe reţele de socializare mai multe fotografii şi comentarii prin care îşi exprima furia. Acestea au fost ulterior şterse, iar reprezentatii actritei nu au facut pentru moment nicio declaratie oficiala.

 

În timp ce Lindsay era acasă la ea, iar despre Egor ştia ca rămasese în apartamentul lui, un prieten amabil i-a trimis informaţia că iubitul ei s-ar afla într-un bar unde se distrează în compania designerului Dasha Pashevkina.

 

Atât i-a trebuit lui Lindsay care s-a lansat într-o adevărată tiradă împotriva celor doi şi mai mult decât atât, Lindsay Lohan a dat de înţeles că este însărcinată, postând o fotografie dintr-un film în care interpreta o femeie însărcinată.

 

Lindsay şi Egor s-au întors recent dintr-o vacanţa în Grecia, unde vedeta şi-a sarbătorit ziua de nastere, ea împlinind 30 de ani.

 

Foto: Instagram

 

Lindsay Lohan – Înşelată şi însărcinată? Vedeta este din nou în centrul unui scandal!Lindsay Lohan – Înşelată şi însărcinată? Vedeta este din nou în centrul unui scandal!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter