Lino Golden a fost implicat într-un accident de mașină. ”Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a ajuns la spital

Publicat pe

Lino Golden a fost implicat într-un accident de mașină în urmă cu câteva zile, în timp ce se întorcea acasă de la concertele pe care le avuse în Fălticeni. Tânărul artist a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri îngrozitoare la picior. 'Fiul adoptiv' al lui Alex Velea a povestit toată situația prin care a trecut. 

Alex Velea l-a luat sub aripa lui protectoare pe Lino Golden, un tânăr care a reușit să creeze isterie în rândul adolescenților cu piesele sale. Tânărul artist a fost implicat într-un accident de mașină, în timp ce se întorcea de la un concert. Lino Golden a povestit totul cu lux de amănunte, iar în cele din urmă 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea a fost nevoită să meargă la spital.

'Vineri am avut trei concerte într-o zi. Am fost foarte agitați să ajungem la toate concertele la timp. Am decis să ne întoarcem acasă din Fălticeni. Pe drum… Șoferul a trecut prin trei concerte într-o noapte, trei orașe, grabă. Când mai aveam aproape o oră să ajungem în București, o depășire normală, totul bine, iar pe cealaltă parte când să ne băgăm înapoi pe bandă… bam! O căruță neluminată, fără nimic pe ea… Nu aveam cum să o vedem. A reușit să salveze. Nu s-a întâmplat nimic grav, a pus o frână mai gravă și ne-am oprit forțat. Eu am zburat prin după, am sărit… Am dat cu piciorul între metalele dintre banchete. Nici nu am realizat. Am adormit la loc și când am ajuns în București mi-am dat seama că nu pot să merg, să calc. Nu pot să mișc piciorul. Am realizat că nu este ok și că e foarte umflat piciorul. Mi-am pus gheață. I-am sunat pe toți să meargă cu mine la Urgențe.', a povestit Lino Golden.

Dorian Popa l-a ajutat pe acesta, cântărețul având și el probleme cu piciorul după ce s-a accidentat la emisiunea 'Ultimul trib'. Din fericire, după ce a făcut radiografia, doctorul i-a dat o veste bună lui Lino Golden, situația nefiind atât de gravă, pe cât mare era durerea.

'Am ajuns la un spital de stat unde nu ne băga nimeni în seamă, ca de obicei. Și între timp i-am dat filmarea lui Dorian Popa. Mi-a zis că vine el de la spital și mergem să mă vadă doctorul lui. Mi-a zis că trebuie să fac o radiografie și că nu vede nimic grav. Nu a ieșit nimic grav nici pe radiografie, din fericire. Trebuie să merg cu cârje, trebuie să fac un anumit tratament.', a mai spus tânărul artist.

Citește și: Lino Golden, băiatul adoptiv al lui Alex Velea, are o nouă iubită

Citește și: Cum a slăbit Lino Golden, 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea, 30 de kilograme în 3 luni!

Citește și: Răspunsul lui Alex Velea când a fost întrebat de arest. Reacția neașteptată a Antoniei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva