Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram. Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Publicat pe

Lionel Messi stabilește recorduri nu doar în fotbal – faimosul sportiv are acum cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram, întrecând cu mult celebra postare cu oul… După ce a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Argentinei, fotbalistul a mai stabilit un record, de data aceasta în mediul online. Fotografia postată de el la scurt timp după victorie a primit un număr imens de aprecieri și de comentarii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În acest moment, Lionel Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram, recordul stabilit de postarea sa fiind unul greu de egalat. Argentina a câștigat Cupa Mondială din Qatar, după ce a jucat zeci de minute împotriva Franței. Lionel Messi a marcat două goluri în cadrul meciului și a punctat și la loviturile de departajare, devenind astfel eroul absolut al partidei. La scurt timp, starul Argentinei a postat pe Instagram mai multe fotografii, prima dintre ele fiind cea în care ridică deasupra capului trofeul Cupei Mondiale. Numărul de like-uri primite va fi greu de egalat…

Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram. Postarea cu trofeul mondial a bătut orice recordMessi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram. Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Lionel Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram

Fotografia în care Lionel Messi ține în mâini trofeul Cupei Mondiale a adunat la scurt timp câteva milioane de like-uri pe Instagram, iar acum are nu mai puțin de 68,8 milioane de aprecieri din partea fanilor și 1,8 milioane de comentarii.

Citește și: Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială. Celia Cuccittini a sărit în brațele fotbalistului, pe stadion

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară.Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și:Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor’ și a făcut glume acide la adresa ei:„Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…’

Citește și:Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru.Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Fotografia postată de starul argentinian a depășit cu mult precedentul record, acesta fiind deținut de faimoasa imagine cu oul (57,7 milioane de like-uri), ce fusese postată în ianuarie 2019 pe contul de Instagram @world_record_egg, cu scopul de a stabili un record mondial pe rețeaua de socializare.

Și postările ulterioare ale lui Messi au adunat milioane de like-uri, printre cele mai apreciate numărându-se o fotografie cu el în avion tinând trofeul (39,3 mil) și una în care doarme alături de trofeu (47,5 mil.).

Mesajul cu 1,8 milioane de comentarii

Bucuria pe care Messi a adus-o în sufletele oamenilor odată cu câștigarea Cupei Mondiale se contabilizează, cu siguranță, în cele aproape 2 milioane de comentarii apreciative pe care fotbalistul le-a primit pe pagina oficială de Instagram. Lionel Messi are acum nu doar cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram, ci și cel mai mare număr de comentarii la o postare.

„Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred. Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi.

Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus.

Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!', a scris Lionel Messi, după victorie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter