Liv Tyler – Primele fotografii cu Lula-Rose, fetiţa ei

Publicat pe

Liv Tyler a devenit în această vară mămică pentru a 3-a oară, după 2 băieţi, celebra actriţa aducând pe lume o fetiţă.

 

I-a pus un nume încântător, Lula-Rose, iar la puţin timp de la naştere, Liv dezvăluie şi primele fotografii cu fetiţa ei.

 

Actriţa a publicat o fotografie în care o alăptează pe Lula, o imagine incredibil de frumoasă şi emoţionantă în acelaşi timp, ea fiind una dintre mămicile celebre care susţin alăptatul copiilor.

 

„Atât de recunoscătoare pentru acest cadou preţios', a scris Liv în dreptul fotografiei alb-negru, care completează lungul şir de fotografii cu vedete care îşi alaptează copiii. Gisele Bundchen sau Miranda Kerr sunt doar două dintre mămicile care au publicat fotografii în care îsi alaptau bebeluşii.

 

Viaţa lui Liv Tyler s-a schimbat radical în ultimii 2 ani după ce s-a indragostit de Dave Gardner. În 2015  s-a născut fiul lor, Sailor Gene, iar în această vară a venit pe lume Lula. Actriţa mai are un fiu, Milo, in varsta de 11 ani, din prima căsătorie.

 

Foto: Instagram

 

Liv Tyler – Primele fotografii cu Lula-Rose, fetiţa eiLiv Tyler – Primele fotografii cu Lula-Rose, fetiţa ei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter