Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare. Cele mai tari virale care au apărut în online

Publicat pe

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. În mediul online au apărut cele mai tari meme-uri cu Liviu Dragnea. Este oficial, liderul PSD a primit 3 ani și sase luni de închisoare cu executare. 

Liviu Dragnea urmează să fie încarcerat la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare! în dosarul angajărilor fictive la trei ani și jumătate de închisoare.

ICCJ a menținut decizia luată la judecata pe fond a dosarului. În perioada următoarea, Liviu Dragnea poate alege să se predea la Poliție sau Parchet ori să aștepte la domiciliu să fie preluat. După ce va ajunge la penitenciarul Rahova, liderul PSD va intra într-o perioadă de carantină timp de 21 de zile. La finalul celor trei săptămâni se va decide unde Dragnea va executa pedeapsa și regimul de executare, scrie Libertatea.

Vă prezentăm cele mai tari mesaje din mediul online care au apărut după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. În galeria foto, puteți vedea viralele cu politicianul.

„Dragi prieteni,
cum spuneam:
#fărăpenaliînfuncțiipublice.”, a scris Mihai Șora.

Banii, viața sau… mustața'

„Acum, cu Daddy condamnat, cine se oferă să o adopte pe Irinuca? Să vorbim la Protecția Copilului Teleorman?'

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare. Cele mai tari virale care au apărut în onlineLiviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare. Cele mai tari virale care au apărut în online

Foto: Facebook, Hepta 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă