Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Primele declarații: "Eu am o relație..."

Publicat pe

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele românilor, după ce au apărut mai multe zvonuri legate de o posibilă despărțire. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi îndrăgostiți și cum au ajuns în situația de față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimele zile, tot mai multe zvonuri au circulat în mediul online despre o posibilă despărțire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase.

Fostul lider PSD ar fi plecat de acasă și nu i-ar mai fi dat niciun mesaj iubitei sale, după o ceartă monstru.

Citește și: Cine este și cum arată fiica lui Liviu Dragnea.Alexandra Dragnea are un iubit cântăreț

Citește și: Trecutul lui Liviu Dragnea.A fost căsătorit cu Bombonica și are doi copiii

Citește și: Ilie Năstase, despre divorțul de Ioana, a cincea soție:„Nu mă interesează persoana’

Citește și: Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko de la Masterchef:„Cel mai cald om…’

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase?

Deși toată lumea credea că Liviu Dragnea și Irina Tănase vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, relația lor a luat o întorsătură neașteptată.

Mai exact, cei doi ar fi decis să pună punct relației, după ce fostul lider PSD ar fi văzut un filmuleț trucat cu partenera sa în timp îl înșela chiar cu un fost iubit. Astfel, și-a făcut bagajul și a decis să plece de acasă, în urmă cu doar câteva zile. De atunci, Irina Năstase, nu a mai putut lua legătura cu el.

Contactată de jurnaliști, Irina Tănase a spus că Liviu Dragnea nu a plecat de acasă și nici nu s-a despărțit de ea. Ba chiar mai mult, aceasta a ținut să precizeze faptul că nu ar avea cum să îl înșele pe Liviu, întrucât fostul ei iubit deja probabil este căsătorit în momentul de față.

Bună seara! Nu… De unde știți dumneavoastră așa ceva?  Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase, potrivit Cancan.

„S-a întâmplat din cauza geloziei”

Cu toate că Irina Tănase susține cu tărie că nu există niciun fel de problemă în relație ei, mai multe surse din anturajul cuplului spun că aceștia chiar sunt despărțiți în momentul de față. Iubita fostului lider PSD speră că nu va fi vorba ruptură definitivă.

De asemenea, acestea au mai adăugat că motivul pentru care Irina și Liviu au ajuns în această situație ar fi gelozia.

Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat„, spune o sursă din anturajul celor doi, potrivit Click.

După ce a primit videoclipul trucat, Liviu Dragnea nu a mai știut ce să mai creadă, așa că a plecat de acasă.

'I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta', a adăugat sursa, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter