Liviu Guță a fost arestat, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul”. Mama lui îi făcea parastase, crezând că a murit

Publicat pe

Liviu Guță a făcut unele mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a fost în închisoare, în străinătate. În urmă cu mai mulți ani, artistul a fost închis în pușcărie, departe de România. A fost cel mai greu moment din viața lui, din cauză că a trecut prin clipe înfiorătoare. Potrivit spuselor cântărețului, mama lui începuse să-i facă parastase, crezând că a murit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Liviu Guță a făcut unele mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a fost în închisoare, în străinătate. Cântărețul a fost închis în pușcărie, departe de România, în urmă cu mai mulți ani. Cât timp a fost plecat, la un moment dat, mama lui își pierduse speranța că se va mai întoarce acasă. Astfel, femeia începuse să-i facă parastase, crezând că a murit.

Liviu Guță a fost arestat, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul'. Mama lui îi făcea parastase, crezând că a muritLiviu Guță a fost arestat, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul'. Mama lui îi făcea parastase, crezând că a murit

Liviu Guță se numără printre cei mai apreciați cântăreți din România, având o carieră de peste un deceniu. Are mereu zâmbetul pe buze, mai ales la evenimentele pe care le onorează cu drag, și își încântă publicul, atât prin voce, cât și prin energia lui pozitivă. Cu toate acestea, puțină lume știe că artistul a trecut printr-o adevărată dramă.

Citește și: Roxana, totul despre divorțul cu Liviu Guță:”Problemele lui de sănătate îl împiedică să facă copii”

Citește și: Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie:„Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă'

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…'

Citește și: Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni:„Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…'

Liviu Guță, despre perioada în care a fost în închisoare, în străinătate. De ce a fost arestat

Recent, Liviu Guță a fost invitat în emisiunea „În oglindă', de pe YouTube, găzduită de Mihai Ghiță. Cu acest prilej, artistul și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre o perioadă grea din viața lui, aceea când a fost în închisoare, departe de România.

Potrivit spuselor cântărețului, la acea vreme, Liviu Guță nu le-a spus polițiștilor cine e și de unde vine. În plus, pentru a nu fi prins, a început să-și mănânce pașaportul, la propriu. Tot artistul a mărturisit că nimeni nu a știut nimic de el mai bine de trei ani. La un moment dat, mama lui chiar începuse să-i facă parastase, crezând că băiatul ei a murit.

„Mi-au pus piciorul pe cap, mi-au pus cătușele și am mers cu ei. M-au întrebat de unde sunt și le-am zis că Serbia, fiindcă știam sârbă la perfecție. Auzisem că dacă nu le spui cine ești, dacă nu te găsesc ei, te expulzează și îți dau drumul. Atunci s-au întâmplat multe cazuri așa. M-au dus la secție și m-au băgat într-o celulă. Înainte de toate m-au controlat, iar eu aveam pașaportul ascuns într-un loc.

Polițistul m-a verificat așa puțin și m-a lăsat. Mi-au spus că stau acolo patru-cinci ani și să le zic cine sunt. Atunci am început să îmi mănânc pașaportul. Coperta era cu fier și am zis că nu pot să fac asta, că fierul nu-l puteam mânca. Mi-era frică că rămân colo dacă le dau pașaportul. Cu actul în mână am sunat să vină un polițist. I-am arătat pașaportul și i-a dat o palmă polițistului care m-a controlat.', a declarat Liviu Guță în emisiunea online.

Liviu Guță, detalii inedite despre viața amoroasă

Acum ceva timp, Liviu Guță a apărut și-n cadrul emisiunii „Duet', de pe canalul de YouTube theXclusive, moderată de Alexandra Ungureanu. Artistul a fost întrebat atunci despre viața lui amoroasă. Acesta a menționat că, în prezent, o duce foarte bine pe acest plan, „fără griji' și „fără stres'.

„Nu stau de gagici, gagici după program, dacă mai e timp, dacă nu mă pun în pat și dorm. Glumesc. Cu dragostea stau bine. Fără griji, fără complicații, fără stres. E bine, e perfect, o aplaudă', spunea artistul.

Sursă foto: captură ecran, facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă