Liviu Teodorescu revoluționează moda în rândul artiștilor din România. Și-a accesorizat o ținută cu o broșă vintage

Publicat pe

Destul de timid în ceea ce privește alegerea ținutelor, Liviu Teodorescu a reușit să ne suprindă la evenimentul de lansare în România a celor mai noi dispozitive IQOS3 și IQOS 3 Multi unde și-a făcut apariția într-un outfitt all black, la care a accesorizat o piesă pe care mulți bărbați se feresc să o poarte…broșa.
Chiar dacă este o fire sportivă, având o construcție atletică care îi permite să poarte absolut orice piesă estimentară, Liviu Teodorescu a ales de fiecare dată să se prezinte fie casual, ba de multe ori elegant, în fața publicului său.

Zilele trecute a ales rafinamentul pentru a-și face apariția la un eveniment. Având o înălțime de 195 centimetri, artistul își găsește destul de greu haine care să-i vină perfect, așa că de cele mai multe ori merge pe mâna unui stilist. Cel mai probabil asta s-a întâmplat și de această dată când pentru a „sparge' negrul din ținuta lui a ales să poarte o broșă ce avea o piatră de culoare roșie.

De apreciat nu doar curajul de a-și accesoriza ținutele, cât și faptul că încearcă să țină pas cu trend-urile. Se știe că maleta a devenit un „must have' și în rândul bărbaților, stiliștii recomandând ca orice bărbat să aibă cel puțin una în garderobă.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter