Liviu Vârciu are cu ce se mândri. Cum arată fiica lui cea mare: ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model”

Publicat pe

Liviu Vârciu are cu ce se mândri. Este tată de fete, iar Carmina, fiica lui cea mare, este de o frumusețe răvășitoare. Recent, tânăra a făcut câteva fotografii, iar Liviu Vârciu le-a distribuit alături de un mesaj în care se laudă cu fiica lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Sunt un tată tinerelși am fată top-model. my Princess', a scris artistul în dreptul imaginii cu fiica sa. Carmina a crescut și s-a transformat într-o adevărat domnișoară. Ea seamănă leit cu Liviu Vârciu și arată foarte bine, lucru pe care l-au observat și fanii artistului.

Liviu Vârciu are cu ce se mândri. Cum arată fiica lui cea mare: 'Sunt un tată tinerel și am fată top-model'Liviu Vârciu are cu ce se mândri. Cum arată fiica lui cea mare: 'Sunt un tată tinerel și am fată top-model'

 'Superbă', 'Tare frumoasă Carmina', 'O fată specială', 'E bucățică ruptă din tine', 'Cât a crescut', 'O prințesă frumoasă', 'Regină', 'Ce domnișoară superbă foc! Și seamănă foarte tare cu tine', au fost câteva dintre comentariile la fotografiile cu Carmina Vârciu.

Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat

Anul trecut, Liviu Vârciu spunea că este dispus să înfieze un băiat, dacă nu se va întâmpla să aibă unul. Atât de mult își dorea să fie și tatăl unui băiețel, exersând deja rolul de părinte pentru două fete. Iată că dorința i-a fost ascultată și, la sfârșitul lunii mai, Anda Călin l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume.

Liviu abia se desprinde de băiețelul său și se mândrește nevoie mare cu copiii săi, doar proiectele profesionale ținându-l departe de ei, uneori.

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul’, au povestit surse din apropierea solistului.

Citește și: Andreea Marin, declarație uimitoare despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:’E sufletul meu pereche’

Citește și: Oana Roman s-a transformat radical.Cum arată după ce a slăbit 20 kg și care sunt secretele din dieta ei

Citește și: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au plecat împreună în vacanță! Cum se distrează fostele soții ale lui Alex Bodi:„Ia uitați ce facem noi aici’

La 39 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit, dar și un tată foarte tânăr, cu atât mai mult cu cât fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter