Loredana – Artista-cameleon. Uite prin câte schimbări de look a trecut!

Publicat pe
Loredana – Artista-cameleon. Uite prin câte schimbări de look a trecut!Loredana – Artista-cameleon. Uite prin câte schimbări de look a trecut!

Cu o voce puternică şi inconfundabilă şi numerose schimbări de stil care o definesc şi au ajutat-o să se menţină în top, Loredana este una dintre cele mai importante artiste din România.

 

Vedeta care pe 10 iunie implineste 45 de ani preferă piesele vestimentare excentrice, multe inspirate de divele din epoca de aur ale Hollywood-ului, altele create chiar de ea.

 

Artista nu urmează niciodată trendurile: Mi-am conturat stilul învăţând, descoperind, combinând şi asumându-mi riscuri. M-am inspirat din combinaţiile clasice pe care le admiram în filmele de la Hollywood, din ţinutele retro, din moda străzii.', declară ea.

 

Una dintre ţinutele sale preferate este the little black dress', iar atunci când se află în lumina reflectoarelor mizează pe puterea hainelor. Apariţiile sale, fie că sunt în platoul de la Vocea României', fie pe scenă sunt un adevărat spectacol.

 

Mă folosesc de puterea outfitului ori de câte ori sunt în lumina reflectoarelor. Este locul unde hainele sunt la fel de importante ca şi ceea ce exprimi şi transmiţi prin muzică, este reflecţia interiorului tău, sunt un spectacol în sine.'

 

 

Foto: Arhiva Ringier

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter