Loredana a împlinit 46 de ani. Iată cum a sărbătorit!

Publicat pe

Pe 10 iunie, Loredana a împlinit 46 de ani, iar vedeta a avut parte anul acesta de o aniversare neuitat. Alături de fiica ei, Elena, a plecat într-o scurta vacanţă pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas.

 

Mini-vacanta a avut loc cu doar cateva zile inaintea aniversarii artistei, astfel ca momentele petrecute in mijlocul marii au fost cu atat mai speciale.

 

Cele două s-au îmbarcat de la Barcelona, pornind într-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana. Mama şi fiica au putut sa admire cele mai frumoase apusuri de soare pe mare si s-au bucurat de atractiile pe care le ofera o astfel de croaziera.

 

Impreuna au urmarit show-ul de Broadway, Grease, intr-o sala de spectacole cu peste 2000 de locuri, un spectacol acvatic cu abrobatii uimitoare si jocuri de lumini, derulat in Aqua Theatre, un amfiteatru impresionant in aer liber, chiar si un show de patinaj, pe patinoarul din centrul vasului, in cadrul caruia sportivii si-au dovedit maiestria intr-un spectacol ce a adus, timp de o ora, atmosfera Paris-ului din secolul al XIX-lea.

 

„A fost o calatorie scurta, dar intensa! Atat eu, cat si Elena, fetita mea, ne-am simtit rasfatate!', a marturisit cântăreaţa.

 

Loredana a împlinit 46 de ani. Iată cum a sărbătorit!Loredana a împlinit 46 de ani. Iată cum a sărbătorit!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter