Loredana „merge” cu decolteul la CNA, după apariția incendiară de la Neatza cu Răzvan și Dani

Publicat pe

Apariția provocatoare a Loredanei Groza, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, are urmări neașteptate. Emisiunea difuzată pe 3 noiembrie a fost reclamată la CNA, iar motivul este ținuta total nepotrivită pe care vedeta a afișat-o la matinal, la ore accesibile minorilor. 

Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare, potrivit paginademedia.ro.

Loredana Groza a început săptămâna în forță, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, unde a fost prezentă pentru a promova noua piesă alături de Voltaj, „Dependența mea'. Și de această dată, interpreta a surprins cu ținuta aleasă.

Loredana „merge' cu decolteul la CNA, după apariția incendiară de la Neatza cu Răzvan și DaniLoredana „merge' cu decolteul la CNA, după apariția incendiară de la Neatza cu Răzvan și Dani

Loredana Groza, criticată dur pe contul de socializare

Loredana Groza are 50 de ani, însă arată din ce în ce mai bine și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia.

Vedeta a slăbit, și-a schimbat stilul vestimentar, iar ținutele ei sunt tot mai provocatoare. Apariția sa la „Neatza cu Răzvan și Dani' a șocat fanii, care i-au lăsat zeci de comentarii pe rețelele sociale.

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect', „Dacă este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!', „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață', „ Ai fost și o să fii mereu una dintre cântărețele mele preferate', sunt câteva dintre comentariile fanilor 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter