"Stau cu ea la cursuri, o aștept pe hol. Uneori, mai trebuie schimbată și are nevoie de mine". Lorelai Moșneguțu s-a mutat în București și studiază Publicitate

Publicat pe

Lorelai Moșneguțu și-a schimbat radical viața după Românii au Talent. Lorelai Moșneguțu, în vârstă de 19 ani, este adolescenta fără mâini care a câștigat ediția din 2017 a show-ului „Românii au Talent”. Povestea cutremurătoare de viață și talentul ei muzical la pian au impresionat juriul și o țară întreagă, care au considerat-o demnă de premiul cel mare. Lorelai Moșneguțu și mama sa au decis să renunțe la traiul din provincie și să-și cumpere un mic apartament în Capitală. Cele două și-au transformat complet viața și privesc cu speranță spre viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lorelai Moșneguțu și-a schimbat radical viața după Românii au Talent. Lorelai Moșneguțu a rămas în memoria juriului și a publicului de la show-ul Românii au Talent drept tânăra care a demonstrat că niciun vis nu este prea măreț, atunci când te lași ghidat de suflet și de darul ce ți-a fost hărăzit. Născută fără mâini și abandonată la naștere de mama biologică, nimeni nu ar fi crezut că această copilă este înzestrată cu un mare talent de a cânta la pian și va câștiga o competiție de talente. Cea care a salvat-o a fost mama ei adoptivă, mama Vio. Femeia s-a mutat împreună cu fiica ei la București, unde și-au achiziționat un apartament din banii câștigați la Românii au Talent. Mama Vio este însoțitoarea lui Lorelai la facultate, unde are în permanență grijă de ea.

"Stau cu ea la cursuri, o aștept pe hol. Uneori, mai trebuie schimbată și are nevoie de mine".  Lorelai Moșneguțu s-a mutat în București și studiază Publicitate"Stau cu ea la cursuri, o aștept pe hol. Uneori, mai trebuie schimbată și are nevoie de mine".  Lorelai Moșneguțu s-a mutat în București și studiază Publicitate

Lorelai Moșneguțu s-a mutat în București și studiază Publicitate

Lorelai Moșneguțu a fost una dintre marile revelații de la „Românii au Talent” ediția din 2017. Tânăra, care s-a născut fără mâini și fără picioare, a urcat pe scenă și a cântat impecabil la pian. Lorelai a oferit în acele momente o extraordinară lecție de viață tuturor. Prin muncă și ambiție, totul este posibil. Deși destinul i-a fost potrivnic încă de la naștere, Lorelai a avut o incredibilă forță interioară de a nu renunța. Cea care i-a fost mereu alături a fost mama ei adoptivă, Vio. Din banii câștigați în urma concursului, 120.000 de euro, Lorelai și mama ei au făcut un pas enorm. Cele două au decis să lase în urmă viața pe care au avut-o până la acel moment și să se mute la București. Lorelai s-a înscris la o facultate SNSPA, cu profil de publicitate.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate„, a menționat mama lui Lorelai pentru Click!.

Mama lui Lorelai Moșneguțu are grijă de fiica sa, cât timp este la cursuri

Întrucât este o tânără invalidă, Lorelai are nevoie de însoțitor, cât timp este la cursuri, așa că mama Vio este umbra fiicei sale, oricând are nevoie. Femeia are grijă de ea în permanență și face totul pentru ca fiica ei să aibă șansa de a reuși și de a-și duce visele mai departe . Vio a mărturisit că se bucură alături de Lorelai de fiecare realizare, întrucât simte că au reșit împreună.

Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită', a mai a adăugat femeia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter