Încă o lovitură pentru Brad Pitt! Maddox, fiul cel mare, a depus mărturie împotriva lui în procesul de divorț

Publicat pe

Brad Pitt a primit încă o lovitură. Fiul său Maddox a depus mărturie la tribunal împotriva sa, iar acum și Angelina Jolie s-a oferit să aducă probe video împotriva lui, în încercarea de a dovedi că Brad a fost violent cu ea și cu copiii lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja 5 ani de când Brad Pitt și Angelina Jolie sunt în divorț, iar ostilitățile par că nu vor înceta prea curând… Asta cu atât mai mult cu cât, recent, Angelina s-a pus la dispoziția tribunalului, oferindu-se să aducă probe video care dovedesc că actorul era violent. Iar recent, și fiul său Maddox a depus mărturie împotriva actorului…

Încă o lovitură pentru Brad Pitt! Maddox, fiul cel mare, a depus mărturie împotriva lui în procesul de divorțÎncă o lovitură pentru Brad Pitt! Maddox, fiul cel mare, a depus mărturie împotriva lui în procesul de divorț

Maddox vrea să renunțe la numele Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost un cuplu rupt parcă din filme. Despre povestea lor de dragoste, începută pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, au curs râuri de cerneală. Iar nunta lor de poveste și familia frumoasă pe care și-au format-o n-au lăsat nicio clipă să se întrevadă tristul deznodământ. De cinci ani însă, faimoșii actori se luptă la tribunal pentru împărțirea averii și, mai ales pentru custodia celor 6 copii ai lor, dintre care trei naturali și trei înfiați.

Citește și: Ce a dezvăluit Angelina Jolie, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: „M-am concentrat pe vindecarea familiei”

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți. Imagini inedite din culisele serialului ProTV

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci. Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

Cel mai dureros pentru actor este însă faptul că fiul său Maddox a depus mărturie la Tribunal împotriva sa, susținând acuzațiile aduse de Angelina, scrie publicația Vanity Fair. Fiul cel mare al cuplului, acum în vârstă de 19 ani, a fost unul dintre factorii care au grăbit despărțirea dintre cei doi actori, în 2016. Episodul petrecut întimpul unui zbor privat, când Maddox și frații săi ar fi fost agresați verbal de către Brad a fost, la vremea respectivă investigat de Poliție și de serviciile sociale, însă la vremea respectivă actorul a fost absolvit de vină. Ulterior, Pitt și-a recunoscut dependența de alcool și s-a tratat. Mai mult, Maddox, acum student, este atât de supărat pe tatăl său, încât vrea să renunțe la numele de Pitt și să îl ia pe al mamei sale.

Angelina, probe video împotriva lui Brad Pitt

Procesul de divorț dintre Angelina Jolie și Brad Pitt capătă noi forme pe măsură ce trece timpul, cei doi foști soți aruncând în luptă toate armele. La începutul lunii martie, actrița depus documente în instanță ce urmau să certifice faptul că Brad Pitt se face vinovat de violență domestică. Un apropiat al actorului a mărturisit pentru US Weekley însă că aceasta nu este decât o încercare de a-l discredita pe Brad.

„În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate. Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad', a spus apropiatul actorului.

Iată însă că Angelina Jolie i-a dat fostului ei soț lovitura de grație, oferindu-se să aducă drept mărturie probe video care îi susțin acuzațiile de abuz domestic.

Cu toate acestea, actorul nu a renunțat încă la ideea de a câștiga custodie comună pentru cei 6 copii ai lor – Maddox (19), Zahar (16 ani), Pax (17), Shiloh (14 ani), şi gemenii Knox şi Vivienne (12 ani).

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter