Luis Lazarus revine la TV. Ce emisiune va prezenta și la ce post

Publicat pe

Celebrul Luis Lazarus se întoarce pe pe micile ecrane la o televiziune care a devenit, de curând, generalistă. El va avea o emisiune la Inedit TV, o televiziune transformată din „tematic-folclor' în generalistă. Emisiunea sa de tip talk-show se va numi „Luis Lazarus Live' și se va difuza seara, de la 20:00 la 21:30, conform documentor depuse la CNA.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cunoscut pentru trecutul său de la emisiunile realizate cu Dan Diaconescu, presărate din plin cu amenzi de la CNA, Luis Lazarus a declarat:

„Se va încadra în limitele legalității și legilor audiovizualului', a spus Lazarus în fața membrilor CNA.

De altfel, membrii Consiliului Național al Audiovizualului au votat schimbarea formatului televiziunii Inedit TV, în cadrul ședinței de marți, 25 august. Singurul membru împotrivă a fost Radu Herjeu, scrie paginademedia.ro

„Există în acest moment pe piață suficient de multe televiziuni unde echipa domnului Lazarus ar putea lucra. Nu e nevoie ca o televiziune folclorică să se transforme într-una generalistă.

Și, la un moment dat, o să ne trezim că vor dori să intre în lista must-carry, ceea ce îi obligă pe cabliști să introducă acest post tv în grilă.

Nu se aduce nimic în plus față de ceea ce există în acest moment pe piață. Așa că o să votez împotrivă', și-a motivat Herjeu alegerea.

Inedit TV este deținută de interpretul de muzică populară Mărin Cornea.

Membrilor CNA le e frică de o nouă „OTV'

Dorina Rusu, membru CNA, a tras un semnal de alarmă în privința emisiunii lui Lazarus. „Sper să nu mai apară pe piață încă o televiziune care să arunce teorii conspiraționiste', spune ea.

Luis Lazarus revine la TV. Ce emisiune va prezenta și la ce postLuis Lazarus revine la TV. Ce emisiune va prezenta și la ce post

„Sunt puțin îngrijorată pentru că știind ce emisiuni ați făcut dumneavoastră, să nu transformați acest post tv într-o televiziune de tip OTV, cu lucruri senzaționaliste', a spus Dorina Rusu.

Cum și-a structurat Lazarus emisiunea? 

„Pentru a face lucruri senzaționaliste ține de trecut. Despre acea televiziune de care a vorbit doamna Rusu nu pot spune nimic, pentru că nu am controlat-o eu. În acele vremuri eu mă ocupam de anchete.

Acționariatul m-a solicitat pentru a salva această televiziune de la faliment. Ca orice televiziune privată, interesul este de calitate, nu de rating. Eu în emisiunea mea nu am de gând să introduc anonimi în direct pentru a-și da cu părerea, nu am de gând să fac monden, nu am de gând să discut despre subiecte care nu sunt pe agenda publicului.

Este vorba despre un talk-show care se va situa în limitele legalității și respectării legii audiovizualului, pe de o parte, iar pe de altă parte va încerca să facă apel la spiritul critic al publicului, ca să înțeleagă cum funcționează societatea.

Cam ce să facem noi pentru ca totul să fie mai bine', a fost punctul de vedere al lui Lazarus.

Cele mai recente apariții ale lui Lazarus au fost la România TV, acolo unde a apărut în mai multe emisiuni din postura de colaborator.

Televiziunea Inedit a făcut dovadă că nu mai are datorii, astfel încât să își poată schimba încadrarea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter