Luminiţa Nicolescu a lansat cartea ”Bună dimineața junglă! Good bye Africa!”

Publicat pe

Înconjurată de prieteni buni, antrenoarea Luminiţa Nicolescu a lansat cartea 'Bună dimineața junglă! Good bye Africa!', în care povesteşte cum ea și ceilalți 11 participanți la emisiunea experiment cu format internațional 'I am a Celebrity, get me out of here' au trecut prin teste cu mult mai grele decât ce s-a văzut pe micul ecran.

 

'A fost o experiență pe care nu avem cum să o uităm vreodată', a spus Luminița Nicolescu 'care ne-a întins tuturor nervii și resursele la maxim, dar care ne-a și unit într-un mod incredibil. Deși au fost multe teste menite să ne dezbine și să ne învrăjbească, am reușit să descoperim modalitatea de a ne ajuta și completa'.

 

Elena Merișoreanu, Dorian Popa, Mihai Trăistariu și Gabi Jugaru, prezenți la eveniment, şi-au împărtăşit şi ei experienţele.

'Când am ajuns acolo, am crezut că nu voi rezista nici o zi' a mărturisit Elena Merișoreanu 'Deși am fost asigurată că voi primi medicamente, nu am avut nici o pastilă din cele necesare bunei funcționări a tiroidei. Apoi condițiile erau mai rele ca în armată. Trebuia să treci peste stânci, să dormi într-un copac, să reziști în umezeală și frig fără schimburi, fără mâncare, cu apă cel puțin ciudată. La mers, Jugaru mă împingea, Dorian mă trăgea. Tot Jugaru era cel care gătea din orice ceva comestibil și împărțea cumva la 12. Luminița și Dorian făceau probe pentru noi toți. Doar așa, cu ajutor, am rezistat 14 zile…'

 

'Am fost peste 150 de candidați la casting și, după mai multe teste, am rămas noi cei 12 ' a spus Mihai Trăistariu. Ne-au întrebat ce frici și fobii avem, i-ar eu chiar am crezut că ne vor proteja. De unde? Exact ce spusesem că mă înnebunește aia mi-au făcut. Mi-au pus păianjeni peste tot, mi-au dat probe doar în apă deși chiar nu suport apa, mi-au pregătit tot felul de scârboșenii și în plus ne-au lăsat fără zahăr complet. Eu citisem că după 4 zile fără zahăr, creierul o ia razna. Am început să mănânc și coji de cartofi și de ceapă, doar să nu îmi scadă glicemia. Mă gândeam la un moment dat că e un experiment sadic menit să vadă după cât timp ne mâncăm între noi..'

'Cred că fiecare dintre noi și-a ascuns ceva, deși nu a fost permis să aducem nimic personal..' A mărturisit Gabi Jugaru. 'Eu mi-am ascuns doua pachete de țigări…în dos. Și să vezi ce am mai poștit noi țigările alea ca pe trufandale..În rest am învățat să mestecăm orice lent și meticulos, chiar și o prună împărțită la 12 persoane. Sau o cană de orez pe săptămână, pentru toți. Și una de fasole dacă eram cuminți… Am inventat acolo mai multe înjurături decât fondul principal de cuvinte al limbii române… ”

 

'Am descoperit acolo și partea proastă a faptului că am multe admiratoare' a spus Dorian Popa 'Mă votau încontinuu și de fapt mie asta îmi aducea și mai multe probe înfiorătoare. La început mă enervam…dar când nu am mai iesit la probe și am rămas în tabără să curăț găleata de la WC..mi-a fost dor de adrenalina..M-am bucurat să pot fi de folos colegilor mei și le-am fost recunoscător pentru tot sprijinul lor'.

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter