Macaulay Culkin a scăpat de probleme și se implică în acțiuni sociale. A recreat o scenă din Singur Acasă pentru a-și convinge fanii să poarte mască

Publicat pe

Macaulay Culkin s-a folosit recent de rolul care i-a adus celebritatea pentru a-și determina fanii să poarte mască. Până la urmă, cine nu ar urma îndemnul simpaticului puști din Singur acasă?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 30 de ani de când Macaulay Culkin dădea lovitura cu rolul simpaticului Kevin McAllister din Singur acasă și iată că, deși la maturitate nu a mai avut niciun rol memorabil, actorul nu și-a pierdut nicio clipă popularitatea.

Și dacă tot este atât de faimos, Macaulay Culkin s-a gândit să-și folosească popularitatea într-un scop nobil – cel de a face populația să conștientizeze necesitatea purtării măștii de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus, care face tot mai multe victime.

Macaulay Culkin cu mască… Macaulay Culkin

Așadar, Macaulay Culkin s-a fotografiat purtând o mască de protecție cu chipul său, lângă un tablou în care apare Empire State Building, din New York. Postarea de pe Instagram s-a viralizat în scurt timp, iar asta deoarece actorul a recreat o scenă faimoasă din Singur acasă. Este vorba despre momentul în care micul Kevin își dă pe față cu apă de colonie – scenă care a fost folosită ulterior de producători și pentru promovarea filmului -, iar efectele soluției alcoolizate creează o secvență ilară. 

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

Macaulay Culkin a scăpat de probleme și se implică în acțiuni sociale. A recreat o scenă din Singur Acasă pentru a-și convinge fanii să poarte mascăMacaulay Culkin a scăpat de probleme și se implică în acțiuni sociale. A recreat o scenă din Singur Acasă pentru a-și convinge fanii să poarte mască


Actorul și-a inspirat astfel cei peste 1 milion de fani de pe Instagram să poarte mască pentru a se proteja împotriva coronavirusului. Fotografia a primit aproape 300.000 de like-uri în nici 24 de ore și peste 5.000 de comentarii, inclusiv de la colegi de breaslă, cum ar fi Natalie Portman. 

A intrat într-un con de umbră

Macaulay Culkin a fost supranumit copilul-minune al cinematografiei americane, după ce a cunoscut celebritatea la numai 10 ani. După apariția în Singur acasă și în videoclipul Black or White al lui Michael Jackson totul părea să indice ca va urma o ascensiune de neoprit.

Cu toate acestea, el a intrat într-un con de umbră din punct de vedere al carierei, însă a rămas în lumina reflectoarelor, din cauza aparițiilor șocante. Puștiul simpatic a devenit un tânăr ce greu putea fi recunoscut pe stradă, dependent de droguri și alcool. Mai mult, la un moment dat a fost chiar arestat în Oklahoma pentru deținerea de substanțe interzise. A scăpat de închisoare, însă s-a ales cu o condamnare de un cu suspendare.

Luând în calcul aspectul neîngrijit, chipul palid, nebărbierit și privirea pierdută a lui Macaulay Culkin, mulți au crezut că nu își va reveni și că va avea parte chiar de un destin tragic. În plus, despărțirea de Mila Kunis după o relație de 8 ani nu a fost prea de ajutor în recuperarea starului.

Spre surprinderea tuturor, actorul și-a revenit spectaculos, iar la asta pare să fi contribuit, poate, și iubita sa, actrița Brenda Song, care îi stă alături de 3 ani.

Citește și: Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter