Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite: "Ești cu două fețe"

Publicat pe

Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la cuțite. Ediția de mierucri seara, 19 octombrie, de la Chefi la cuțite a fost una extrem de tensionată. Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă și-au aruncat cuvinte dure, iar o concurentă a fost eliminată din competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă, replici acide la Chefi la cuțite. Ediția de miercuri seara, 19 octombrie, de la Chefi la cuțite a fost una extrem de tensionată. Concurenții au trecut prin al doilea battle, iar stresul și-a spus cuvântul. Mădălina Cafadaru, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a răbufnit și i-a adresat cuvinte dure colegei sale, Lina Chirilă.

Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite: "Ești cu două fețe"Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite: "Ești cu două fețe"

Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă, replici acide la Chefi la cuțite. „Ți-am zis să-l faci fideluță', i-a spus Lina Chirilă Mădălinei. Discuția nu s-a oprit aici și au urmat cuvinte și mai dure. Iată dialogul dintre cele două concurente.

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10.Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:’Dumitrescu și-a luat o mare țeapă’

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani:„Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn / EXCLUSIV

Citește și:Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc:„Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…

Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la cuțite

Enervată la culme de întreagă situație, Mădălina Cafadaru a izbucnit și i-a sugerat Linei să nu mai fie cu două fețe.

„Acum îmi spui întreabă-l pe chef, iar după îmi zici că mi-ai zis. Nu mai fi cu două fețe, că nu-i bine. Nu-mi place, las-o așa. ', a mărturisit Mădălina Cafadaru.

„Vezi că nu îți merge cu mine! Eu te văd bătrână și te respect, dar vezi că îmi cade fisa și fac urât. Adică ești cu două fețe. Eu mă pusesem acolo să tai feliuțe dovlecelul ăla, s-a băgat și ea moț. Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul. Nu mai puteam nici să dau că îmi era frică de cuțit că o să dau cu și cuțitul ăla, din greșeală. Ea e puțin obsedată să iasă în evidență.', a mărturisit Mădălina Cafadaru.

Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Tensiunea și-a spus cuvântul, iar una dintre concurente nu a reușit să pregătească un preparat excepțional. Astfel, pentru porția sa de paste cu chifteluțe și sos, Maria Stan a primit doar șase puncte și a fost eliminată de la Chefi la cuțite.

'Mi-a părut rău pentru faptul că l-am dezamăgit. ', a declarat Maria Florina Stan la Chefi la cuțite.

‘Ești un om desăvârșit, ești un om de un devotament incredibil! E greu să găsești un concurent care să fie acolo lângă tine', a declarat chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă