”Simțea că are un nod în capul pieptului”. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Publicat pe

Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe. Soția regretatului artist a vorbit cu ochii plini de lacrimi și inima sfâșiată de durere despre ultimele momente în viață ale sufletului ei pereche. Aceasta a povestit moment cu moment, totul în cel mai mic detaliu, până a ajuns la scena în care a auzit o bubuială foarte mare și l-a găsit pe soțul ei fără viață lângă ușa de la intrarea în casă. Iată detaliile la care nimeni nu se aștepta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nosfe a încetat din viață subit în urmă cu câteva luni. Moartea spontană a artistului, la scurt timp după ce a urcat pe scenă și a bucurat mii de fani, a adus cu ea o profundă întristare. Vestea că nu se mai poate face absolut nimic pentru el a sfâșiat sute de inimi de durere, mai ales că a lăsat în urmă o fetiță adorabilă și o soție iubitoare.

'Simțea că are un nod în capul pieptului'. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe'Simțea că are un nod în capul pieptului'. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Mădălina Crețan și fiica ei s-au luptat zile la rând, și încă o fac, cu gândul cpă bărbatul cel mai important din viața lor a murit. Și acum își doresc ca totul să fi fost dar un coșmar și lucrurile să fie din nou cum erau în urmă cu aproximativ 3 luni. Din nefericire, nu este posibil astfel că sunt nevoite să accepte adevărul crunt. Cu o durere profundă, soția regretatului artist a găsit puterea să vorbească despre noaptea în care Nosfe și-a dat ultima suflare.

Citește și: Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani.Iris și-a petrecut prima aniversare fără tatăl ei

Citește și: Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi despre perioada grea de doliu:”Zilnic sunt șocuri…”

Citește și: De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare.Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:”Îmi doresc copii”

Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Cu toții știm faptul că Nosfe a murit pe data de 16 octombrie, iar cea care i-a fost alături pe tot parcursul serii a fost soția lui. Mădălina Crețan a vorbit destul de rar, fiind reținută, despre acest aspect. Nu, nu pentru că nu voia ca lumea să știe, ci pentru că-i era și încă-i este extrem de greu să vorbească despre momentul tragediei.

„Eu am fost cu el în seara aia. El îmi spunea doar că băuse foarte mult acid. Simțea că are un nod în capul pieptului. Dacă o să reușească să dea gazele respective afară, o să fie ok. În rest, el a avut acest sentiment din timpul concertului. Am coborât cu el de pe scenă, iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu. Adică m-am speriat. M-am gândit că poate de la oboseală, de la emoții, poate să fie ceva mai grav decât crede el.', a povestit soția lui Nosfe pentru Antena Stars, conform SpyNews. 

Mădălina Crețan: 'Am vrut să chem ambulanța'

Soția regretatului artist și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă. Speriată de simptomele pe care le avea soțul ei, a vrut să cheme ambulanța. Nosfe nu a lăsat-o să facă acest lucru. I-a explicat că trebuie doar să elimine gazele de la băuturile carbogazoaseiar apoi o să își revină. Din păcate, nu a mai durat mult și s-a stins din viață.

„Eu am vrut să chem ambulanța, doar că el a fost extraordinar de stăpân pe el… nu ști. Am înțeles între timp că sunt persoane care transpiră, amețesc, se albesc la față, dar el nu avea absolut nimic. Adică era perfect conștient, stătea drept pe picioare. Îmi spunea încontinuu să stau liniștită că el e ok, trebuie doar să elimine aceste gaze.

Am ajuns acasă. Este o traumă acest moment pentru mine. Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Ne-am schimbat, el în trening, eu în pijama. Mi-a spus că el vrea să meargă să mai stea puțin la laptop să se liniștească. De fiecare dată, după un astfel de concert, nu te poți pune în pat să te culci că rămâi cu adrenalină, cu agitație și el, de obicei, își făcea un ceai și se uita la un serial.', a completat Mădălina Crețan.

Ultima scenă în care Mădălina Crețan l-a văzut pe Nosfe în viață

Mădălina Crețan a ajuns cu firul narativ la momentul în care l-a văzut pentru ultima dată în viață pe Nosfe. Cu lacrimi în ochi și inima distrusă de durere, soția regretatului artist a povestit scena în care l-a găsit pe regretatul artist fără viață, lângă ușa de la intrare, în urma unui zgomot mare care a speriat-o. Când a ajuns în sufragferie, nu i-a venit să creadă ceea ce vede, fiind un coșmar pentru ea.

„A crezut că și-a uitat telefonul în mașină, dar a descoperit ulterior că era în buzunarul de la geacă. Mi-a zis că se duce să-l ia. I-am zis că mă duc eu, că nu se simte neapărat ok. Mi-a zis foarte coerent că se duce el, că e în trening și că eu sunt în pijama, să nu fiu nebună, că era frig afară.

El s-a dus și nu a mai ajuns, a căzut în casă, lângă ușa de la intrare, în sufragerie, practic. Am auzit doar o bubuială foarte mare și de aici chiar nu pot…', a încheiat Mădălina Crețan, cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter