Mădălina Dobrovolschi, dată afară de la Realitatea Plus. Care a fost motivul deciziei

Publicat pe

Mădălina Dobrovolschi prezenta emisiunea Legile Puterii la Realitatea Plus. Ea a fost dată afară, potrivit unei decizii ale conducerii. Fostul purtător de cuvând al președintelui a postat pe pagina de Facebook decizia postului tv, mulțumind totodată colegilor alături de care a lucrat jumăate de an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială.

Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă – în comunicatul postului s-a strecurat o eroare – NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici! Vă îmbrățișez pe toți!', a fost anunțul pe care Mădălina l-a făcut pe Facebook.

Mădălina Dobrovolschi, dată afară de la Realitatea Plus. Care a fost motivul decizieiMădălina Dobrovolschi, dată afară de la Realitatea Plus. Care a fost motivul deciziei

Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

Emisiunea „Legile Puterii' va fi moderată, începând de luni, 5 octombrie, de realizatoarea TV Alexandra Păcuraru.

Mădălina Dobrovolschi, fost purtător de cuvânt al președintelui Iohannis

Mădălina Dobrovolschi a fost, vreme de trei ani, purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Demisiona pe 19 decembrie anul trecut, iar anunțul îl făcea tot pe Facebook. 

„Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregatesc pentru noi proiecte. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje!„, a scris Dobrovolschi.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

Mădălina Dobrovolschi a fost jurnalista care a moderat ce-a doua confruntare prezidențială din 2014 între Klaus Iohannis și Victor Ponta. Ulterior, ea a lucrat la TVR, iar de acolo a plecat la Cotroceni.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter