Mădălina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Bărbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro!

Publicat pe

Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio trăiesc de mai mult timp o poveste frumoasă de dragoste, însă până acum, modelul și-a ținut iubitul departe de ochii curioșilor. 

Zilele trecute, aceștia s-au afișat pentru prima oară împreună, la concertul susținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl, potrivit wowbiz.

Mădălina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Bărbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro!Mădălina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Bărbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro!

Vedeta a postat imaginile pe contul de socializare. Actrița se iubește cu fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni.

În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idiotic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter