Mădălina Ghenea – Apariţie rafinată la Festivalul de film de la Toronto

Publicat pe

Toronto este în aceste zile capitala filmului, aici desfăşurându-se celebrul festival de film, care atrage în fiecare an numeroase celebrităţi.

 

Printre acestea se află si românca Mădălina Ghenea, venită pentru a-şi promova cel mai recent film al ei, „Youth'/ La Giovinezza', proiectat în această primavară şi Festivalul de film de la Cannes.

 

Şi, la fel ca şi pe Croazetă, Mădălina Ghenea a atras atenţia la Toronto, unde a avut o apariţie de mare efect. Ea a ales o rochie albă, cu trenă, semnată Johanna Johnson, accesorizată cu bijuterii Chopard şi sandale Rene Caovilla.

 

Mădălina şi-a completat look-l cu o coafură şi un machiaj în aceeaşi notă glam şi a fost extrem de fericită să-i reîntâlnească la Toronto pe colegii săi din film: Rachel Wiesz, Jane Fonda sau Michael Kaine.

 

„Visurile devin realitate. O experienţă incredibilă alături de oameni pe care îi respect şi îi admir', a scris ea pe contul său de Instagram.

 

Foto: Northfoto, Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter