Mădălina Ghenea – Apariţie rafinată la Festivalul de film de la Toronto

Publicat pe

Toronto este în aceste zile capitala filmului, aici desfăşurându-se celebrul festival de film, care atrage în fiecare an numeroase celebrităţi.

 

Printre acestea se află si românca Mădălina Ghenea, venită pentru a-şi promova cel mai recent film al ei, „Youth'/ La Giovinezza', proiectat în această primavară şi Festivalul de film de la Cannes.

 

Şi, la fel ca şi pe Croazetă, Mădălina Ghenea a atras atenţia la Toronto, unde a avut o apariţie de mare efect. Ea a ales o rochie albă, cu trenă, semnată Johanna Johnson, accesorizată cu bijuterii Chopard şi sandale Rene Caovilla.

 

Mădălina şi-a completat look-l cu o coafură şi un machiaj în aceeaşi notă glam şi a fost extrem de fericită să-i reîntâlnească la Toronto pe colegii săi din film: Rachel Wiesz, Jane Fonda sau Michael Kaine.

 

„Visurile devin realitate. O experienţă incredibilă alături de oameni pe care îi respect şi îi admir', a scris ea pe contul său de Instagram.

 

Foto: Northfoto, Instagram

 

Mădălina Ghenea – Apariţie rafinată la Festivalul de film de la TorontoMădălina Ghenea – Apariţie rafinată la Festivalul de film de la Toronto

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter