Mădălina Ghenea, apariţie WOW pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Roma

Publicat pe

Mădălina Ghenea a atras privirile la Festivalul de Film de la Roma. Actrița româncă s-a fotografiat alături de regizorul american Martin Scorsese care a fost premiat pentru întreaga carieră.

În cadrul Festivalului de Film de la Roma, Mădălina Ghenea a avut o apariție răvășitoare pe covorul roșu. Românca a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, ce aparţine designerului Zuhair Murad, pe care a accesorizat-o cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă.

În cadrul festivalului, regizorul şi scenaristul american Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, va primi un premiu pentru întreaga carieră. Românca nu a ratat ocazia de a se fotografia cu celebrul regizor, la o petrecere organizată în cinstea acestuia.

https://www.facebook.com/MadalinaDianaGheneaOfficial/posts/2221016837910570:0

 

Mădălina Ghenea, apariţie WOW pe covorul roşu la Festivalul de Film de la RomaMădălina Ghenea, apariţie WOW pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Roma

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter