Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram: "Un simbol al senzualității"

Publicat pe

Mădălina Ghenea a dansat lasciv pe Instagram, purtând doar lenjerie intimă super sexy! Momentul provocator a fost realizat în cinstea idolului său de frumusețe și senzualitate, Sophia Loren. Despre Mădălina Ghenea s-a spus adesea că seamănă foarte bine cu Sophia Loren, iar zilele trecute a atras toate privirile la deschiderea restaurantului din Milano al actriței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Mădălina Ghenea a fost invitată la deschiderea restaurantului Sophiei Loren, o locație de lux, destinată marilor vedete. Românca a smuls din nou privirile admiratorilor, într-o rochie roșie mulată, care i-a pus în evidență formele voluptoase.

Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram: "Un simbol al senzualității"Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram: "Un simbol al senzualității"

Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren

Mădălina Ghenea a postat un video, pe Instagram, în care apare dansând lasciv. Treptat, actrița a renunțat la o parte din haine și a rămas doar în lenjerie intimă extrem de sexy, spre bucuria celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Toată scena provocatoare a fost realizată în cinstea idolului ei, Sophia Loren.

Un simbol al senzualității', a descris-o Mădălina Ghenea pe Sophia Loren.

Mădălina Ghenea a avut șansa de a interpreta rolul Sophiei Loren în pelicula House of Gucci, care a apărut anul trecut.

„În urmă cu 11 ani eram pe platoul de filmare al primului meu film. Am început să lucrez în cinematografie aducându-i un omagiu Sophiei Loren, o icoană a senzualității și frumuseții mediteraneene, cu o scenă cult din filmul „Yesterday, Today is Tomorrow” pe care o repropun astăzi aici. Fericită că am întâlnit-o aseară, cea mai mare sursă de inspirație a mea', a scris Mădălina Ghenea.

În vârstă de 88 de ani, Sophia Loren este unul dintre numele mari ale cinematografiei mondiale, printre ultimii supraviețuitori a ceea ce a fost numită Golden Age of Hollywood.

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată: „Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu: „În contractul încheiat, am specificat că…'

Mădălina Ghenea a interpretat-o pe Sophia Loren în House of Gucci

Mădălina Ghenea a făcut public un video de senzație în care apare alături de celebrul Al Pacino, în House of Gucci, unde interpretează rolul Sophia Loren.

Regizorul filmului este reputatul Ridley Scott, povestea fiind bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci' scrisă de Sara Gay Forden.

Din distribuție fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino și Mădălina Ghenea (care interpretează rolul celebrei Sophia Loren).

Mădălina Ghenea a publicat pe rețelele de socializare un video de senzație, în care apare alături de Al Pacino. 
„La mulți ani' de Ziua Recunoștinței (n.r. 25 noiembrie). „V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino', a scris vedeta pe Instagram. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter