Mădălina Ghenea – O viitoare mămică atât de sexy! Şi-a arătat burtica de gravidă pe plajă

Publicat pe

Mădălina Ghenea mai are foarte puţin până va deveni mămica unei fetiţe, iar frumoasa româncă profită de aceste zile la maximum.

 

Aflată în Italia, acolo unde locuieşte alături de iubitul ei, Matei Stratan, Mădălina îşi surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii senzaţionale în care îşi etalează burtica de gravidă.

 

Ultima fotografie publicată de ea este una în care se află pe plajă şi poartă o rochie transparentă care se mulează peste burtica de gravidă şi peste sâni.

 

@marian.palie @theartoflivingmagazine Madalina Diana Ghenea la finalul interviului apârut în The Art of Living Cui și ce ai vrea să transmiți, acum, la finalul discuției noastre? Copilului meu… Că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Apari¬țiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune. Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar co¬pii adoptați. Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră. Interviu de Marian Pălie Foto credit Matei Stratan

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Mădălina a dezvăluit ca este gravidă abia când se afla în luna a 8-a de sarcină, ea preferând să ţina secretul asupra acestei sarcini. Primul shooting l-a realizat pentru revista The Art of Living, iar la finalulul interviului ea a fost întrebată cui şi ce vrea să transmită.

 

Mesajul ei a fost pentru fetiţa pe care o poartă în pântece şi care a făcut-o să zâmbească cum nu a zâmbit niciodată în viaţa ei. Mădălian are numai cuvinte de laudă şi pentru iubitul ei, Matei, despre care spune ca este un miracol in viata ei.

 

„Copilului meu… Că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Aparițiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune. Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar copii adoptați. Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră'.

 

Florentina Liutic

 

Citeste si:

Madalina Ghenea – Prima fotografie cu burtica de gravida

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter