Mădălina Ghenea – „Sunt atât de fericită și atât de mândră să îmi arăt, în sfârșit, burtica”

Publicat pe

Însărcinată în 8 luni, Madălina Ghenea se pregăteşte să devină mamă pentru prima data, frumoasa româncă urmând să aducă pe lume o fetiţă.

 

De aproape 1 an, Mădălina trăieşte o incredibilă poveste de dragoste cu Matei Stratan, ea rămânând însărcinată la scurt timp după ce s-au hotărât să formeze un cuplu.

 

 

Viitoarea mămică este răsfăţată de iubitul ei, aşa cum s-a întâmplat şi de 8 martie când a primit în dar un buchet de lalele albe, florile ei preferate, şi un tort.

 

Într-o postare pe Instagram, Mădălina a dezvăluit că şi-a dorit să păstreze cât mai mult timp posibil secretul asupra acestei sarcini pe care a ales să o dezvăluie într-un pictorial în revista The Art of Living. Primele luni de sarcina au fost dificile, iar Madalina a trait cu spaima ca ar putea pierde sarcina. Din fericire, totul a decurs normal, iar acum vedeta asteapta cu mare nerabdare momentul in care isi va tine fetita in brate.

 

 

'Florile mele preferate și tortul meu preferat! Mulțumesc, dragostea mea! Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna. Opt luni în care am ascuns mica mea prietenie, micuța mea dansatoare de breakdance profesionist pe care numai eu o simt, lovindu-mi ficatul non stop. Sunt atât de fericită și atât de mândră să îmi arăt, în sfârșit, burtica. Sunt femeie! Aduc pe lume un om! Devin mamă! Femeile însărcinate sunt zeițe cu picioare umflate și arsuri la stomac. Sper să vă simţiţi toate frumoase, puternice şi iubite', a scris Mădălina pe Instagram.

 

Florentina Liutic

 

Citeste si:

Madalina Ghenea a dezvaluit sexul copilului

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter