Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație: „Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut”

Publicat pe

Prezentatoarea de televiziune Magda Pălimariu a vorbit despre divorțul prin care a trecut în 2016. Înainte de asta, Magda Pălimariu s-a iubit timp de trei ani cu 'Piticu' de la trupa 'Simplu', însă nici această relație nu a mai funcționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Căsnicia ei a durat doar un an, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

Acum, vedeta Pro Tv este pregătită să iubească din nou, chiar dacă relațiile ei din trecut nu s-au terminat tocmai bine. 

Magda a vorbit în cadrul unui interviu acordat Libertatea despre viața ei, dragoste și planuri de viitor:

„Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atâta timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate. Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele.  Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj. Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit', a spus vedeta. 

În ce privește televiziunea, Magda este îndrăgostită de ceea ce face și își iubește colegii și întreaga echipă de la ProTv. Cât despre începuturile ei pe sticlă, vedeta spune că a avut multe emoții, dar a trecut peste ele. 

Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație: „Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut'Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație: „Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut'

„Îmi amintesc că am avut emoții mari. Prima dată când am intrat în direct, la PRO TV, m-a ajutat foarte mult starea pozitivă a colegilor și a întregii echipe. Emoțiile sunt într-adevăr bune, atâta timp cât sunt constructive. Nu am avut niciodată teama că voi încurca ceva. Chiar și așa, până la urmă, ar fi fost firesc. Probabil, la început, a fost mai degrabă teama de a nu avea vreun blocaj. Dar au trecut 13 ani de atunci, platoul este ca a doua mea casă și nu întâmpin necunoscute. Da, vremea este o necunoscută (râde), dar citesc întodeauna prognoza meteorologilor și sunt bine documentată', a mai spus ea. 

Maga este o persoană discretă și preferă să își țină viața personală departe de ochii presei.

„Țin foarte mult la intimitatea vieții mele personale. Îmi place să am momente doar pentru mine, pe care nu simt nevoia să le împărtășesc. Nu cred că cei care mă urmăresc au nevoie să știe toate detaliile din viața mea. Îmi place să fiu aproape de comunitatea mea. Să vorbesc cu oamenii, să le dau sfaturi sau chiar să le aduc zâmbete pe buze – mai ales acum, de când cu TikTok-ul (râde). Dar cu toții avem lucruri care țin doar de noi și mi se pare normal să fie așa', mai spune ea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă