Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă s-au despărţit

Publicat pe

Malvina Cservenschi si Dorian Boguţă, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, nu mai sunt împreună după o relaţie de aproximativ 4 ani.

 

Malvina a recunoscut pentru adpm.ro că s-au despărţit de mai bine de o lună din cauza unor diferente ireconciliabile legate de viitorul lor.

 

Aceasta se concentrează în prezet pe lansarea unei colecţii de bijuterii cu impact internaţional. Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă au format un cuplu începând din anul 2012, iar în 2013 isi faceau debutul pe covorul rosu la Gala Premiilor Gopo.

 

Iată declaraţia Malvinei Cservenschi:

'Eu și Dorian nu mai formam un cuplu de mai mult de o luna, dar nu am considerat sa fac public acest lucru. Fiecare este liber sa-si construiasca viata asa acum doreste. Relatia s-a incheiat din cauza unor diferente ireconciliabile in privinta viitorului nostru. Am considerat de comun acord ca cea mai buna solutie este ca fiecare sa fie liber si am decis sa ne urmam drumul separat.
Nu am facut niciodata declaratii despre viata mea personala, dar am simtit nevoia sa clarific aceasta situatie. Momentan sunt concentrata pe afacerea mea, pe echipa si pe planul de promovare al brandului Malvensky, care se va concretiza cu lansarea unei colectii cu impact international. Acest lucru imi ocupa cea mai pare parte a timpului, restul il dedic familie, prietenilor si evolutiei mele pe plan profesional si personal', a declarat Malvina.

 

Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă s-au despărţitMalvina Cservenschi şi Dorian Boguţă s-au despărţit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter