Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit: „Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori”

Publicat pe

Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, după ce fosta soție a lui Culiță Sterp s-a recăsătorit. După ce Culiță Sterp și fratele lui au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, au apărut mulți care l-au criticat în comentarii pe artist. Mai precis, multe voci susțin că acesta ar fi ajuns celebru doar datorită fostei lui soții, Carmen de la Sălciua. Acum, mama Geta a luat atitudine public și își apără feciorul. Deși a avut o relație foarte bună cu fosta ei noră, femeia aruncă niște „săgeți” și în direcția artistei, fiind dezamăgită de niște acțiuni din trecut ale acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, după ce fosta soție a lui Culiță Sterp s-a recăsătorit. Culiță și Carmen de la Sălciua au format o echipă bună și în profesie, în perioada în care erau căsătoriți. Din păcate, căsnicia lor a ajuns la final, iar motivul ar fi fost infidelitatea cântărețului. Fiul mamei Geta a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță că a început să devină cunoscut după ce a făcut un clip viral cu regretatul Ion Șmecheru’, bărbatul care îi ajuta prin gospodărie. Mulți urmăritorii l-au criticat și i-au reproșat că nu vrea să spună public că ar fi cunoscut cu adevărat celebritatea datorită lui Carmen de la Sălciua.

Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit: „Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit: „Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'

Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit

Femeia s-a enervat cumplit după ce a văzut comentariile care au apărut în mediul online. Mama Geta a susținut despre fosta ei noră că aceasta ar fi încercat să își facă și sora și mama celebre, dar că nu a reușit.

„Haideți să vă spun, sincer, pe el uitați-vă câtă lume îl urmărește, dublu numărul de oameni față de Carmen. El e același băiat. E atât de bun, el nu bagă în seamă, dar pe mine mă deranjează că se spun astfel de lucruri. E un băiat atât de bun la suflet, ajută atâta lume…

Oamenii spun tot felul de lucruri. Ajută atâta lume și nu se laudă. E adevărat că ajuta și când era cu Carmen. Și ea are un suflet deosebit… Păi da, ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie.

Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui”, a declarat mama Geta, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp: „Era mai agresiv cu mama sau încerca să…'

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură: „Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”

Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta: „Am ales să mă port așa cum sunt eu”

Citește și: Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Lavinia Pîrva: „Te iubim mult!'

Mama lui Culiță Sterp, acuzații pentru Carmen de la Sălciua

Mama Geta recunoaște că fiul ei și-a înșelat soția, dar consideră că și fosta ei noră a greșit destul de mult în relația cu Culiță Sterp.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț.

Păi, colac peste pupăză, după ce au venit o dată din vacanță din Dubai, ea nu o vrut să mai cânte cu el. Ea o zburat din alt aeroport, din Sibiu, l-o încurcat și pe băiatul meu care avea cântare… Tare mă supără că nu se știu multe lucruri”, a completat mama Geta.

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin. Vreau să mai zic ceva, ei (n.r.: Carmen și Culiță) când s-au cunoscut au cunoscut lumea deodată, împreună. Culiță a fost cel care a promovat-o, mereu punea melodiile ei. Vreau să scrieți cu majuscule: ei împreună s-au făcut cunoscuți, nu l-a făcut ea pe el”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată anterior.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter