Mama Oanei Matache nu e de acord cu relația fiicei sale: "Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Ea nu e divorțată legal"

Publicat pe

Gina Matache a reacționat în mediul online recent, lăsând să se înțeleagă că nu este de acord ca Radu Siffredi să facă parte din viața fiicei sale, Oana Matache. În dreptul fotografiei postate pe contul personal cu tânărul a făcut un comentariu care a agitat apele, iar fanii au reacționat. În cele din urmă, artista a explicat și motivele pentru care a reacționat așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache și fostul ei soț, Răzvan Miheț, au decis să divorțeze după un mariaj de aproximativ cinci ani, aceștia având doi copii împreună. Mai surprinzătoare a fost însă vestea că tânăra are un nou iubit, alături de care locuiește deja, așadar relația lor a devenit subiect de controverse în mediul online. Gina Matache, mama Oanei, și-a exprimat recent dezaprobarea față de iubitul fiicei sale, pe care nu îl găsește potrivit pentru ea și, cu atât mai puțin, pentru cei doi copii ai săi, care stau cu ei. Iată ce spune mama Deliei și a Oanei despre Radu Siffredi.

Mama Oanei Matache nu e de acord cu relația fiicei sale: "Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Ea nu e divorțată legal"Mama Oanei Matache nu e de acord cu relația fiicei sale: "Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Ea nu e divorțată legal"

Gina Matache nu e de acord cu relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi

După ce Oana Matache a recunoscut relația cu Radu Siffredi (37) și a anunțat că divorțează de tatăl copiilor ei, au apărut o mulțime de controverse în mediul online. Asta cu atât mai mult cu cât vedeta, împreună cu noul ei iubit au făcut mai multe videouri pe o platformă de live stream, unde, printre altele, au vorbit deschis despre relația lor. La scurt timp, Gina Matache a postat pe contul de socializare o fotografie cu Radu Siffredi în dreptul căreia a scris „Aveti grijă ce psihiatru alegeți!”. Cei mai mulți urmăritori i-au înțeles îngrijorarea cu privire la noua relație a fiicei sale, dar au existat și internauți care au blamat-o, considerând că trebuie să-și sprijine fiica în orice circumstanțe.

Citește și: Oana Matache susține că a fost hărțuită de un membru al familiei, acum câțiva ani: „M-a apucat de fund și mi-a zis…'

Citește și: Oana Matache a oficializat relația cu noul iubit. Ce imagini a postat pe Instagram

Citește și: Oana Radu s-a fotografiat pe patul de spital: „Am suferit o intervenție chirurgicală’. Cum se simte vedeta acum

Citește și: De ce a apărut Bianca Drăgușanu în rochie de mireasă în restaurantul lui Gabi Bădălău: „Întâmplarea minunată a fost ca…'

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează!

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie”, a scris Gina Matache în comentarii.

„A fost un ultim efort să o trezesc”

Gina Matache a dezvăluit și faptul că fiica sa și soțul ei nu sunt divorțați încă și că și-ar dori ca Oana să-și revină. Artista a admis că nu este deloc încântată de alegerea fiicei sale, acesta fiind și motivul pentru care a răbufnit în mediul online, în condițiile în care nu poate comunica cu fiica ei.

„Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta.

Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit', a transmis Gina Matache.

Cum a reacționat Radu Siffredi

La scurt timp după postarea Ginei Matache pe Instagram, Radu Siffredi a comentat în cadrul unui live pe platforma de live stream, dându-i replica mamei Oanei.

„În primul rând, nu este soacra mea, pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ‘Aveți grijă ce psihiatru alegeți’ (…)

A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…', a spus Radu Siffredi.


 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă