Mama Oanei Roman ia un pumn de pastile: ”Nu are o afecțiune gravă”

Publicat pe

Oana Roman este foarte apropiată de mama ei și este îngrijorată atunci când aceasta nu se simte bine. Mioara Roman ia un pumn de pastile pentru afecțiunile de care suferă. Recent, mama Oanei Roman s-a și mutat din locuința ei. 

Mioara Roman are 78 de ani și a dovedit de-a lungul timpului că este o femeie extrem de puternică și inteligentă. Bătrânețea și-a spus cuvântul, iar mama Oanei Roman are de luat un pumn de medicamentele pentru afecțiunile pe care le are. Vedeta ne-a dezvăluit că mama ei are puțin probleme și cu diabetul și cu tiroida. Mioara Roman vine destul de des în vizită la fiica ei și la nepoțica sa, Isabela.

'Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia… Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar. Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat.', a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

Citește și: Oana Roman s-a decis! Vedeta nu mai are de gând să muncească gratis: 'Lucrul acesta costă bani'

Citește și: Mioara Roman povesteşte despre cum petrecea vacanţele în familie. Ce sacrificii făcea

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter