,,Mamă şi fiică”, ediţia a II-a - Un concurs plin de emoţie

Publicat pe

A doua ediţie a concursului ,,Mamă şi fiică', ce le are drept imagine pe Adela Popescu şi mama sa, Doina, a pus în scena teatrului Odeon şapte perechi mama şi fiică, ce şi-au prezentat talentelul special în faţa juriului.

 

Fiecare duo aflat în concurs a trebuit să demonstreze legătura strânsă dintre ele apelând la un talent special. Astfel, concurentele au ales recitarea, actoria, cântatul, dansul clasic sau contemporan pentru a ilustra iubirea dintre ele.

 

Premiul I a fost acordat celui mai amuzant moment al serii, duo-ul Iulia şi Cristina care au interpretat pentru public dansul din ,,La Fille mal gardée'. Cu actorie si cântec ,,Premiul de popularitate' i-a revenit echipei Andra si Inocenția care, prin mult umor, a pus în scenă viața de zi cu zi şi anume ce dialoguri poartă o mamă cu fiica sa.

 

Evenimentul a fost prezentat de actorul Pavel Bartoş care a întreţinut publicul cu replici pline de umor, comparându-l prin atmosfera cu ,,Vocea României' sau ,,Românii au talent'.

 

Din juriu au făcut parte duo-ul câştigător de anul trecut; Adela Popescu şi mama sa; Daniela Teodorescu (redactor şef Avantaje) şi fiica sa; Cristina Stănciulescu (publisher Ringier); Karolina Georgieva (Director General Oriflame România) şi Johan Larsson (Vicepreşedinte şi Director General Oriflame Europa Centrală) și Ștefania Marian (Director de marketing Oriflame România).

 

După încheierea probelor, Adela Popescu a ţinut un mic concert în care a invitat-o și pe mama sa să cânte alături de ea, una dintre piesele ei favorite, ,,Un actor grăbit' a Laurei Stoica. „Tot ce sunt sau sper să devin îi datorez mamei mele. Prietena mea cea mai bună. Confidenta dreaptă a tot ce am de spus. Inima ei este singurul loc în care mă pot refugia cu adevărat', declară cântăreaţa despre relaţia cu mama sa.

 

În cadrul concursului ,,Mamă şi fiică' organizat de Oriflame s-au înscris 550 de perechi mamă şi fiică dintre care au fost alese 7 duo-uri care să îşi demonstreze talentul în finală.

 

,,Mamă şi fiică', ediţia a II-a - Un concurs plin de emoţie,,Mamă şi fiică', ediţia a II-a - Un concurs plin de emoţie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter