Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! De la ce a pornit cearta: "Bă, vorbeşte frumos"

Publicat pe

Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Mara Bănică l-a certat cu Salvo Lo Castro la Sunt celebru, scoate-mă de aici! pentru că acesta ar fi încălcat anumite reguli din concurs și s-a bucurat de avantaje în plus. Motivul scandalului a fost mierea pe care echipa o are la dispoziție, iar Mara Bănică a avut impresia ca Salvo a mâncat mai mult decât trebuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Tensiunea crește la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și concurenții se ceartă din nimicuri pe care acasă nu le-ar băga în seamă. Și dacă în viața de zi cu zi s-ar amuza pe anumite subiecte, acolo acestea devin grave și se lasă cu scandal. Borcanul cu miere a fost ultimul nod în papură de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! De la ce a pornit cearta: "Bă, vorbeşte frumos"Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! De la ce a pornit cearta: "Bă, vorbeşte frumos"

Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Un nou conflict strică liniștea în camp. Mara Bănică și Tania Popa sunt supărate că Chef Salvo Lo Castro mănâncă prea des miere din borcan. 

Miere pe care noi am primit-o… fiind dulce am zis că cel mai ok ar fi atunci când cineva pleacă la luptă, la joc, să ia o lingură. Cam așa am făcut, mai mult sau mai puțin', a spus Tania. 

Problema cu mierea este că gata vrem s-o păstrăm pentru probe. Ăștia care n-am mâncat… adică eu una nu sunt de acord să mai mănânci numai tu diminețile miere. Fără supărare', i-a reproșat Mara Bănică lui Chef Salvo Lo Castro.

Lidia Buble: Am ajuns să ne certăm pentru o linguriță de miere'.

Nici Tania Popa nu s-a lăsat mai prejos și a fost de acord cu afirmațiile Marei Bănică, la care a simțit nevoia să mai adauge și ea câteva cuvinte.

„Miere pe care noi am primit-o… fiind dulce am zis că cel mai ok ar fi atunci când cineva pleacă la luptă, la joc, să ia o lingură. Cam așa am făcut, mai mult sau mai puțin', a spus Tania.

Citește și: Dan Negru, detalii despre show-ul „Tu urmezi!, de la Kanal D:„Nu vreau să par că nu am mâncat usturoi în TV, dimpotrivă, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor:„Mai bine mai târziu decât niciodată’

La rândul lui, cheful a spus că nu a luat mai mult de jumătate de linguriță de miere, asta pentru că a avut nevoie de ceva dulce în acel moment.

„Nu știu la ce se referă. Mierea e tot acolo și oricine a mâncat orez cu miere, eu nu am mâncat orezul cu miere. Am mâncat doar miere. Eu am nevoie fiziologică de miere, am luat jumătate de linguriță, nu am luat în fiecare zi', s-a apărat Chef Salvo Lo Castro.

După ce Salvo a ridicat tonul în apărarea sa, Mara Bănică l-a atenționat să vorbească frumos pentru că are părul alb, aluzie la cei 49 de ani ai chef-ului.

Mara Bănică a avut replici acide și pentru Adela Popescu

La una dintre probe, când Mara Bănică a fost nevoită să bage mâna și într-o altă cutie cu păianjeni, între ea și moderatoarea reality show-ului, Adela Popescu, s-a produs un schimb de replici, pe fondul tensiunilor care s-au acumulat.

Ai o tarantulă pe mână!, a atenționat-o Adela Popescu.

Ce să fac, Adela Popescu? Să o mănânc?, a întrebat-o concurenta. 

Mara Bănică, eu doar te-am informat. Tu faci ce vrei!, i-a răspuns Adela. 

Am văzut-o înaintea ta!, a completat și jurnalista. 

Am încercat să mă concentrez. Eu am vrut să fiu puternică. M-am speriat foarte tare. M-am stăpânit cât mai mult acolo și acum vreau să eliberez tot stresul pe care l-am trăit. A fost groaznic, a povestit Mara Bănică, pentru emisiune. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter