Marcel Pavel, suspect de coronavirus. Cântărețul nu se simte bine, așa că și-a făcut testul COVID-19

Publicat pe

Marcel Pavel este suspect de infectare cu noul coronavirus. Cântărețul este răcit de câteva zile, iar pentru că starea rea nu îi trece, el a decis să se testeze pentru a vedea dacă este infectaat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rezultatul va sosi joi, iar cântărețul spune că și familia lui este în regulă și nu are niciun simptom.

Marcel Pavel are 60 de ani și spune că nu se simte deloc bine de câteva zile, el crede că a răcit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva', unde există diferențe de temperatură dintre acmera în care artiștii așteaptă să vină rândul și platoul de filmare. 

Fetița interpretului împlinește 7 ani în curând, iar pentru că Marcel Pavel dorește să fie preventiv, el a decis să își facă testul COVID-19. 

El spune că are simptomele unei răceli: „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ', a declarat Marcel Pavel, pentru Click.ro 

Marcel Pavel, suspect de coronavirus. Cântărețul nu se simte bine, așa că și-a făcut testul COVID-19Marcel Pavel, suspect de coronavirus. Cântărețul nu se simte bine, așa că și-a făcut testul COVID-19

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova.

Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter