Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Publicat pe

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au trecut prin momente de groază din cauza unui bărbat care le-a hărțuit, sunându-le de sute de ori pe zi. Autoritățile române au intervenit în acest caz și au luat măsuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cele două artiste de muzică populară au avut parte de probleme serioase din cauza unui bărbat care le-a hărțuit asiduu în ultima perioadă. Acesta le-a trimis sute de mesaje zilnic și le-a sunat obsesiv, încercând să ia legătura cu ele. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au ajuns să apeleze la poliție.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestatMarcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care le-a hărțuit pe Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu

Autoritățile din România au decis ca bărbatul să fie arestat. Așadar, cele două artiste pot să răsufle ușurate acum. După ce polițiștii au făcut o percheziție în casa acestuia, au luat această hotărâre. Se pare că hărțuitorul este în vârstă de 39 de ani și este din satul Bulbucata, județul Giurgiu. Din casa acestuia au fost ridicate prea multe dispozitive electronice, printre care se numără mai multe laptop-uri și telefoane mobile.

Bărbatul care le-a hărțuit pe cele două vedete a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, apoi a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, conform Click.ro.

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea”

Citește și: Bursucu i-a transmis iubitei lui un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: „Nimeni și nimic nu este perfect”

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție: „Suntem într-un real pericol'

Citește și: Ce cadou a primit fiica lui Mircea Geoană, după petrecerea de logodnă de la Mogoșoaia. Nașul Ilie Năstase i-a făcut o surpriză

Ce povestea Mariana Căpitănescu despre hărțuitor

Din păcate însă, rămâne de văzut dacă bărbatul va rămâne în spatele gratiilor sau va fi iar liber și va putea să le hărțuiască din nou pe cele două artiste. Într-o emisiune televizată, Mariana Căpitănescu a mărturisit că a ajuns să se și teamă pentru viața ei din cauza acestuia.

„Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericolpovestea Mariana Căpitănescu.

De data asta am ajuns la capătul puterilor! Mă simt hărțuită! E un individ are a înnebunit-o pe sora mea cu mesaje, că vrea să se întâlnească cu ea. (…) L-am blocat deja pe trei numere. De o lună de zile mă sună pe mine. (…) Să vă arăt de câte ori sună! Am fost la Poliție, am lăsat numerele de pe care mi-a dat mesaje… La Poliție mi-au zis că nu mai au voie să localizeze telefonul. O jignește pe sora mea, Marcela, mă jignește și pe mine și pe soțul meu. (…)

Sora mea, Marcela Fota, l-a blocat,, pe telefonul ei poate, pe al meu, nu pot. Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore. Acum pun telefonul pe mod avion și pe mine nu mă poate suna lumea. (…) Noi suntem într-un real pericol. (…) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat„, a mai povestit și Marcela Fota.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă