Margherita de la Clejani, declarație halucinantă despre iubitul ei după ce a făcut accidentul: "Mai era Johnny Depp cu mine în mașină"

Publicat pe

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise. Artista era însoțită de iubitul ei, despre care a declarat la Poliție că este… Johnny Depp!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Margherita din Clejani a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de Tineretului, ulterior, din cauza comportamentului ciudat, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani fiind testată pentru substanțe interzise, cu rezultat pozitiv. Declarațiile Margheritei i-au determinat pe polițiști

În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație', a fost comunicatul Poliției.

Citește și: Margherita de la Clejani a făcut accident și a fost prinsă drogată la volan. Primele declarații ale Vioricăi și ale lui Ioniță: 'Îmi apăr copiii indiferent de situație'

„Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood

Ulterior, declarațiile Margheritei i-au convins pe jurnaliști că lucrurile nu erau tocmai în regulă, chiar dacă tatăl ei a declarat că fiica sa ar fi produs accidentul din cauza unei crize de spasmofilie, și nu pentru că s-ar fi rujat la volan, așa cum a spus ea inițial…

Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood', le-a spus Margherita de la Clejani jurnaliștilor imediat după ce a ieșit din sediul Poliției.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

Ce a declarat iubitul Margheritei

Deși drug testul a confirmat că Margherita consumase substante interzise, iubitul artistei a fost de altă părere… „Am fost la prietenii noștri comuni, designeri, ca să ne consultăm în legătură cu noua colecție pe care o scoate Margherita! Eu a trebuit să fac niște schițe, am lucrat! Am plecat de acolo, eu i-am zis să nu-și ia mașina că era destul de departe și puteam să luăm un taxi, ei îi era foame și voia să mâncăm. Am rugat-o frumos să nu-și ia mașina și ea a luat mașina. Își făcea buzele în oglindă!

Margherita de la Clejani, declarație halucinantă despre iubitul ei după ce a făcut accidentul: "Mai era Johnny Depp cu mine în mașină"Margherita de la Clejani, declarație halucinantă despre iubitul ei după ce a făcut accidentul: "Mai era Johnny Depp cu mine în mașină"

Eu sunt copilot, eu nu am permis, nu aveam cum să-i țin de volan! Nu s-a întâmplat absolut nimic, pur și simplu ea a făcut o curbă la dreapta și erau niște mașini parcate mai în afară, pe care ea le-a lovit”, a declarat bărbatul pentru Antena Stars. 

La doar o zi după accident, lipsiți de griji și extrem de relaxați, Margherita și iubitul ei au ieșit în parc, la plimbare, alături de maimuțica vedetei, unde bruneta a consumat o sticlă de bere, iar partenerul ei o cafea…

Foto: Instagram, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter