Margot Robbie - Blonda de pe Wall Street

Publicat pe

La 23 de ani, să joci alături de Leonardo DiCaprio într-o super-producţie de Martin Scorsese e felul în care multe actriţe visează să-şi înceapă cariera. Conştientă de atuurile sale, Margot Robbie a decis că ea nu va fi femeia puternică din spatele unui bărbat de succes, ci femeia fatală pe urmele căreia se află toţi bărbaţii.

 

După ce vezi „Lupul de pe Wall Street, considerat cel mai bun film al lui Scorsese de la „Goodfellas încoace, e sigur că poves­tea lui Jordan Belfort îţi va mai stărui o vreme în minte. Asta s-ar putea datora dialogurilor dense, de un umor nedilu­at, tipic masculin, în care sexul şi per­formanţele sexuale sunt topicurile de bază, dezbătute, cum era de aşteptat, într-un limbaj pe măsură.

 

Ar mai putea fi firul epic în sine, dina­mic şi pe alocuri greu de anticipat; jocul strălucit al lui DiCaprio sau, foarte pro­babil, cea mai nouă descoperire femi­nină a Hollywoodului, Margot Robbie. Tânăra australiancă a surprins Cetatea filmului prin şarm, sex-appeal şi talent actoricesc, iar după „Lupul de pe Wall Street, a fost imediat distribuită într-un film alături de Will Smith, „Focus. Apropo de acest proiect, nici nu se încheiaseră bine filmările că au şi înce­put zvonurile potrivit cărora Margot şi Will ar avea o aventură, în timp ce soţia lui, Jada, se afla într-o vacanţă în Hawaii. Cum era de aşteptat, blondina a infirmat ipotezele, însă fără prea mare succes. Presa tabloidă avea nevoie de astfel de poveşti ca să supravieţuiască, iar idilele de pe platourile de filmare au constituit mereu un punct fierbinte. În aceste con­diţii, e de mirare că n-a existat niciodată speculaţia că ea şi Leonardo ar fi avut o relaţie, mai cu seamă că Margot chiar este genul lui de femeie: blondă, su­perbă, cu alură de supermodel.

 

Cine e femeia nud?

 

Originară din Australia, Margot a cres­cut mai mult în natură, la ferma bunici­lor, şi s-a orientat spre actorie încă de la început. A jucat în seriale ca „Neigh-bours sau „Pan Am şi a interpretat personajele „drăguţe din producţiile TV, convinsă că în cele din urmă va da lovitura. Provocarea a venit odată cu „Lupul de pe Wall Street, atunci când a trebuit să renunţe atât la accentul aus­tralian, cât şi la haine. „Mi-am minţit familia multă vreme. La început le-am spus că nu vor exista scene nud, apoi m-am gândit că vor vedea filmul şi le-am mărturisit că personajul meu va fi complet dezbrăcat, dar corpul e al unei dubluri. Părinţii mei, care nu ştiu nimic despre tehnologia cinematografică, s-au mirat de toate artificiile care se pot face într-un film, dar m-au crezut. |n cele din urmă, le-am recunoscut: «voi filma goală, dar mai bine citiţi cartea ca să aflaţi povestea. Apoi dacă totuşi veţi mai dori să vedeţi şi filmul…»

 

Totuşi, un moment încă mai răvăşitor de erotic decât cel în care personajul lui Margot, Naomi Lapaglia, apare în pra­gul uşii complet goală, este „scena cu piciorul. Supărată pe soţul ei, Naomi îi respinge avansurile punându-i piciorul încălţat într-un stiletto halucinant drept pe frunte.

 

Margot Robbie - Blonda de pe Wall Street Margot Robbie - Blonda de pe Wall Street

Margot Robbie are un stil şi o ţinută aparte care o separă clar de alte blonde mult prea comerciale. In ce o priveşte pe australiancă, până acum cel puţin, au ajutat-o şi alegerile ei vestimentare, care au plasat-o, dacă nu în topul celor mai bine îmbrăcate vedete, măcar în ca­tegoria celor care nu greşesc. S-a vorbit, e drept, despre faptul că nu îndrăzneşte cromatic şi mizează doar pe o culoare, cel mult două, punându-şi toate speran-ţele în croiala spectaculoasă a rochiei.

 

Aşadar, acceptată de criticii de film şi de cei de modă, Robbie va confirma bănuielile celor care au plasat-o pe lo­cul 2, după Jennifer Lawrence, în topul celor mai tinere şi de succes actriţe. Si-n plus, aşa cum Woody Allen o are pe Scarlett Johansson, Pedro Almodo­var pe Penelope Cruz sau Lars von Tri­er pe Charlotte Gainsbourg, e foarte probabil ca Margot Robbie să ajungă muza cuiva, mai ales că are toate date­le care fac dintr-o femeie obişnuită o sursă de inspiraţie pentru un regizor care deja le-a văzut pe toate.

 

CLAUDIA COJOCEA, FOTO: HEPTA, NORTHFOTO

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter