Mari Fica a fost eliminată de la Survivor: "Știam că o să vină momentul..."

Publicat pe

S-a mai încheiat o săptămână, iar concurenții continuă să demonstreze că sunt pregătiți să depășească orice provocare oferită de competiție. Marți, 3 mai, au fost propuși spre eliminare TJ Miles, Oana Ciocan și Mari Fica, iar cea din urmă a părăsit competiția. Iată primele declarații făcute de aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu fiecare zi și etapă au învățat că jocul este surprinzător. Însă nimic nu le stă în cale în drumul spre marea
finală Survivor România! Aseară, încă o concurentă a plecat acasă. Este vorba de Mari Fica, concurenta din echipa Tigrilor. Doar zece concurenți au mai rămas în competiție!

Mari Fica a fost eliminată de la Survivor: "Știam că o să vină momentul..."Mari Fica a fost eliminată de la Survivor: "Știam că o să vină momentul..."

La puțin timp după ce și-a auzit numele, Mari Fica a oferit și primele declarații despre ceea ce a însemnat competiția Survivor România pentru ea. Iată ce a mai spus fosta concurentă!

Citește și: Cine este Mari Fica de la Survivor.Are peste 120 de medalii

Citește și: Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor:'E incredibil ce am putut să trăiesc aici'

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic’/ EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…’/ EXCLUSIV

Mari Fica a fost eliminată de la Survivor

În ediția de luni, 2 mai, Tigrii au pierdut jocul de imunitate și au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. Ionuț Popa a nominalizat-o pe Mari Fica, în timp ce Nedelcu a propus-o spre eliminare pe Oana Ciocan. De asemenea, și TJ Miles a fost propus spre a fi eliminat din competiție.

Mari Fica a spus că se aștepta la nominalizarea făcută de Ionuț.

„Am încercat să fac o analiză a jocurilor, a mea și a colegilor. Cred că trebuie să învățam de la joc la joc ce este în prezent, la cald. E important să înveți, să înțelegi că o pierdere te face mai bun.

Toți sunt la fel de motivați, trebuie să fim mai atenți la detalii pe care le omitem din graba de a aduce punct. Ne putem retresa, oricine pleacă, grupul rămâne puternici. Înfrângerea asta ne va aduce cu picioarele pe pământ.

Știam că voi fi nominalizată, ca la Faimoși. Am evoluat și sunt mai bună, mi-am adus aportul. Nu am ce să fac, îmi asum. Îmi doresc mult să rămân', a spus Mari, nominalizarea lui Ionuț Popa.

Aseară, cea care a părăsit emisiunea a fost Mari Fica. Concurenta a făcut și primele declarații după ce și-a auzit numele. Aceasta susține că se aștepta să plece din competiție și a simțit dinainte ca ea o să fie cea strigată de prezentator.

„Știam că o să vină momentul acesta. Mă bucur pentru ce s-a întâmplat aici. Chiar am bucurat. Nu pot uita ziua în care am venit aici. Am învățat lecții de la fiecare în parte. Am trecut prin două echipe, i-am cunoscut pe toți și asta mă bucură foarte mult. Nu pot decât să mulțumesc pentru tot. Plec spre competițiile mele și pacienții mei, pe care vreau să îi ajut cât pot eu de mult', au fost cuvintele pe care Mari Fica le-a spus după ce a aflat că Survivor România se termină pentru ea.

După plecarea concurentei din echipa Tigrilor, au mai rămas 10 concurenți la Survivor România.

sursă foto- Facebook, Comunicat de presă, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter