Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: "Ea nu avea din ce trăi de un an"

Publicat pe

Maria Dragomiroiu, apropiată a familiei Corneliei Catanga, a făcut recent o mărturisire dureroasă. Artista a dezvăluit că fina ei se descurca extrem de greu din punct de vedere financiar în ultima vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu a mărturisit că a avut o discuție cu Cornelia Catanga cu puțin timp înainte ca aceasta să moară și Regina muzicii lăutărești i-a confirmat că nu se simțea bine. Din nefericire, Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, iar familia ei a fost nevoită să ceară ajutor din cauza situației materiale precare.

În ultima vreme, în contextul pandemiei de coronavirus, veniturile Corneliei Catanga se subțiaseră simțitor.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: "Ea nu avea din ce trăi de un an"Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: "Ea nu avea din ce trăi de un an"

Cornelia Catanga, în pragul sărăciei

Din nefericire, artista nu a avut parte de înmormântarea pe care o merita, cornelia Catanga fiind condusă pe ultimul drum, sâmbătă, de 15 persoane, familie și apropiați. Din păcate, în ultimul an viața artistei a fost la fel de modestă precum înmormântarea de care a avut parte.

Deși au avut o relație specială, Maria Dragomiroiu a mărturisit că a aflat din social media că Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19.

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu', a spus Maria Dragomiroiu pentru România TV. Artista a sfătuit-o să meargă la spital, însă acest lucru s-a întâmplat prea târziu…

„M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit', a mai povestit artista pentru sursa citată.

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie’

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă' / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Maria Dragomiroiu a mai spus că, în ultima vreme, Cornelia Catanga a avut o situație financiară foarte delicată și că artista suferea pentru că „nimeni nu o mai băga în seamă'. Nașa ei a mai mărturisit că artista nu mai avea bani nici măcar pentru chirie… Regretata artistă n-ar fi avut suficienți bani nici să plătească chiria.

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă', a mai spus Maria Dragomiroiu pentru sursa citată.

Ce pensie avea Cornelia Catanga

Deși impresia generală este că artiștii de muzică lăutărească sunt plini de bani, Cornelia Catanga făcea excepție de la regulă. Cântăreața nu o ducea prea bine din punct de vedere financiar, fiind afectată și din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor luate în acest context.

Cornelia Catanga le spunea unora că pensia ei era de 1.600 de lei, în timp ce altora le menționa suma de 4.000 de lei, după cum au declarat mai multe surse pentru impact.ro. De asemenea, fiul acesteia primea o sumă de bani ca însoțitor al unei persoane oarbe, primind contravaloarea minimului pe economie. Această sumă nu depășește 1500 de lei lunar.

Deși, la momentul respectiv, s-a spus că familia nu avea bani nici măcar pentru înmormântare, iar Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, fiul artistei a negat acest lucru.

„Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni’, a declarat fiul artistei Cornelia Catanga.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter